Seren Serengil, Zeynep Bastık ve Edis'in Dansını Ağır Eleştirdi! Eli Kasığımda Bir Adamla...

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve Edis'in dansı sosyal medyanın gündemine oturdu. İki yakın arkadaşın dansı birçok kişi tarafından eleştiri alırken Gülben Ergen'den destek geldi. Ardından magazin programında dansı eleştiren Seren Serengil Bastık'ın kocasını hedef alarak 'İzin veriyorsa çok geniş bir adamdır.' yorumunda bulundu. İşte Seren Serengil'in Zeynep Bastık yorumu...

Seren Serengil'den Ağır Yorum

Zeynep Bastık ve Edis’in samimi dansı, sosyal medyada olay oldu.

Yakın arkadaş olan iki ünlü şarkıcının sarmaş dolaş dans ettiği videoya yorum yağdı. Bazı takipçileri dansı beğenirken, bazıları da Zeynep Bastık’a “Sen evlisin” diyerek tepki gösterdi.

İkilinin dansına yapılan yorumlara Gülben Ergen tepki gösterirken Seren Serengil ise bu dansı rahatsız edici buldu. Serengil açıklamasında 'Eli kasığımda bir adamla dans etmeme müsaade ediyorsa o adam benim kocam değildir. İzin veriyorsa çok geniş bir adamdır' dedi.

Seren Serengil açıklamasında yine Gülben Ergen'i hedef almayı da ihmal etmedi.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
11.10.2021

Olayın kendisi de leş, "koca izin verirse" diye yapılan yorumlar da leş.. Leş yâni..

12.10.2021

Bu olayın içinde 3 taraf var. 3'ü de durumdan şikayetçi değilse bizim ne dediğimizin çok da bir esprisi yok. Seren Serengil'in eleştirmesi de ayrı ironik olmuş zaten. . He bu arada videoyu çeken Zeynep Bastık'ın kocası diyorlar.

ne kadar farklı bir olay haline geldi . baskalarının hayatlarına hiç düşünmeden aldırıs etmeden müdahale etmek belki de bir kadına şiddete sebep olmak üzere. bunun farkında olmaya bilir mi ? resmen eşine geniş tarzı bi söylemle bi kavga fitili cakmaya calısıyor bilerek isteyerek mi bilinmez. orda bi dans varsa dansı öv yada eleştir geç işi neden cok farklı boyutlara tasıyorsun. bu insanları gercekten ANLAMADIM ANLAMIYORUM ve ANLAMİCAM.

14.10.2021

çünkü millet açlıktan evde otururken bunlar çümbüşte bide üzerine kimin eli kimin cebinde belli değil insanların sinirine dokunuyor ve eleştiriyorlar. insanların gözü önündeysen her zaman her şekilde eleştirilirsin, halk karışmasa yapım firmaları menajerler falan filanlar karışıyor sana. bu hayatı yaa kabul edersin yada siktir olur gidersin. maalesef bu boyle. Halktan para kazanıyorsan çenesini de dinlersin. bu hayatta hiçbi şey bedelsiz değil maalesef. halımızın cehaletini hesaba katıcan öyle hareket edicen. o zaman başları ağrımaz.

TÜM YORUMLARI OKU (6)