Seren Serengil, babası Öztürk Serengil'in başkasından olan oğluyla İstanbul'da bir araya geldi. İki kardeşin sıcak görüntüsü beğeni yağmuruna tutulurken, Seren Serengil'in kardeşi Timur Serengil'i 'yadigar' olarak atfetmesi dikkat çekti.
Seren Serengil, babası Öztürk Serengil'in başkasından olan oğluyla İstanbul'da bir araya geldi. İki kardeşin sıcak görüntüsü beğeni yağmuruna tutulurken, Seren Serengil'in kardeşi Timur Serengil'i 'yadigar' olarak atfetmesi dikkat çekti.
Ünlü sinema sanatçısı Öztürk Serengil ve Nevin Teoman'ın kızı olarak sanatla iç içe bir ortamda büyüyen Serengil, henüz 16 yaşındayken Türkiye'nin en genç assolisti unvanını kazandı. İbrahim Tatlıses ile aynı gazinoda sahne alarak başladığı müzik kariyerinde, 'Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor' gibi hitlerle adından söz ettirdi.
Seren Serengil, 2016'da Star TV'de 'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programının sunuculuğunu üstlenmişti.
Son dönemde Seren Serengil, siyasi arenada da adından söz ettirmişti. Ünlü isim, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldığını duyurarak, 'Şart oldu!' ifadesini kullanmıştı. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıklayarak, 'Partiye kaldım' diyerek oyunu İmamoğlu için verdiğini belirtmişti.
Şimdilerde de Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından hız kesmeden devam eden protestolara ait videoları sosyal medyasında paylaşmaya devam ediyor.
'Kardeşim geldi Öztürk'ün iki ayrı evliliğinden baba bir anne ayri
İki ayrı coğrafyada yaşıyoruz
Onun annesi Finli bu yüzden Finlandiya'da yaşıyor
Biliyorsunuz Finlandiya dünyanın en mutlu ülkeleri arasında bu senede 8.kere dünyanın en mutlu ülkesi seçildi
Bizde mutsuz ülkelerin birincisiyiz dedim acı acı
Fin tvlari bizi veriyormuş:(((
Üzülüyorum abla merak ediyorum seni dedi..
Babam ölünce Finlandiya ya yerleştiler şu an o kadar mutluyum ki onlar için.. en azından onlar mutlu... Çok özlemişim babamdan bana yadigar onlar.. sabah babama ziyarete gideceğiz sonra da dönüyor içim buruk...@timurilkka' notunu düştü.
Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın değerli oyuncularından olan Öztürk Serengil, kendine özgü konuşma tarzı ve komik replikleriyle en sevilen oyuncularımızdan biri haline gelmişti. Özellikle “Adanalı Tayfur” tiplemesiyle hafızalara kazınan Serengil, 'üstüme iyilik sağlık' ve 'şepkemin altı' gibi replikleriyle de ünlü olmuştu.
hayvan haklarını savunmasının dışında onun bunun arkasından sallayan bu kadının önemsiz kardeşiyle barışma haberi falan çok da umrumdaydi yani bu şuan, ama editorlere hak veriyorum haber arayışı sonucta işlerini yapiyorlar
Seren hanım ne iş yapar bilen varmı ?