Seren Serengil'in 'Midemi Almış, Organım Yok' Diyerek Suçladığı Eski Doktorunun Kusuru Olmadığı Ortaya Çıktı!

Seren Serengil eski doktoru Ersin Aksu'yu 'Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Midemi almışlar, bu bir skandal!' diyerek suçlamıştı. Bugün, Sağlık Bakanlığı sonucunda hazırlanan rapora göre Seren Serengil'e yapılan işlemlerin tıbbi standartlara uygun olduğu ortaya çıktı!

Geçirdiği zayıflama operasyonu sonrası hızla kilo veren ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, eski doktorunu "midemi almış, hiç organım yok" diyerek suçlamış ve doktorundan da jet hızıyla bu suçlamaya yanıt gelmişti.

Seren Serengil, 'Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Midemi almışlar, bu bir skandal!' demişti.

Size burada da bahsetmiştik.

Seren Serengil'in 'Midemi Almış, Organım Yok' Diyerek Suçladığı Eski Doktorundan Skandal Bir Açıklama Geldi!

Ersin Aksu'nun bu açıklaması Seren Serengil'i daha çok sinirlendirmiş ve canlı yayına yeni doktoruyla çıkıp demediğini bırakmamıştı.

Karşılıklı davalar açıldı ve bugün yeni bir gelişme yaşandı!

Ersin Aksu, avukatı aracılığıyla Sağlık Bakanlığı'nın raporunu açıkladı ve hastaya yapılan işlemlerin tıbbi standartlara uygun olduğunu söyledi!

Ersin Aksu'nun bir kusuru olmadığı da böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Bakalım Seren Serengil bu açıklama ve rapor karşısında ne diyecek?

Gelişmelerin takipçisiyiz!

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
04.01.2022

Doktorun tek kusuru bu manyağı ameliyat etmesi :)

05.01.2022

😆😆😆😆😆

04.01.2022

Doktor 60-70 kiloya mide ameliyatı yapmış nasıl kusurlu degil tuhaf

04.01.2022

Tuhaf değil doktor ameliyattan önce defalarca uyarmış bu ameliyat riskli diye . Ama seren serengil inat etmis riskleri kabul ettigine dair belgeleri imzalamis. Bile isteye oldu bu durum . Doktor defalarca uyarmıştı riskli diye

04.01.2022

doktor götü kurtarma derdinde.77 kilo birine bu ameliyatı yapmak saçmalık.hadi yaptın.bu kadın da bi hata yaptı oldu o ameliyatı.1,5 yıldır yediğini çıkarıyor,organları iflas ediyorsa,neyi doğru yapmış acaba? daha önce ona ameliyat olan kadınlarında aynı sorunu yaşadığı ortaya çıktı üstelik.hatta ölenler bile var.

iyi de doktor olacakları zaten önceden söylüyor(buna tıpta bir şey deniliyordu hatırlamıyorum adını) buna rağmen hasta kabul ediyorsa neden sorumlu olsun bu olacaklardan?

TÜM YORUMLARI OKU (21)