Seren Serengil, Genç Kalmak İçin Yeni Doğan Bebeklerin Sünnet Derilerini Yüzüne Enjekte Ediyormuş!

Zenginlerin genç kalmak için uyguladıkları bir yöntem olan, yeni doğan bebeklerin sünnet derilerinin yüze enjekte edilmesi işlemini Seren Serengil de yaptırıyormuş.

Sosyal medyada gündem olan videoda estetik koçu Emsal Doğan kendisinin alloblast yöntemini uyguladığını ve sırada da Seren Serengil'in olduğunu söylüyor.

Alloblast tekniği yeni doğan bebeklerden alınan sünnet derilerinden elde edilen fibroblast hücreleri laboratuvar ortamında yüksek teknoloji sayesinde çoğaltılarak kişinin ihtiyaç duyduğu bölgeye enjekte edilmesine dayanan allojenik bir tedavi yöntemi. Son yıllarda popüler olan bu yöntemi zenginler ve ünlü isimler çok sık yaptırıyorlar.

İşte Seren Serengil'in gündem olan o videosu: 👇

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
11.06.2022

Bugün de başkasına adına iğrendik

book entekte ettirin. Modern zaman VAMPİRLERİ sizi

12.06.2022

Book enjekte ediyorlar lakin yüze değil farklı bir amaçla yapıyorlar.

11.06.2022

S*k suratlı dedikleri bu olsa gerek, yaptırdın hadi diyelim insanın da görüp görebileceği maksimum güzel yüz böyle olmamalı ya en azından işe yarasaydı.

12.06.2022

Medikal estetik uygulamaları zaman zaman yaptırırım, peeling ,a.h.a soyma gibi, cildim mermer gibidir herkes fondötenli sanar, ama beni gören yaşımı hemen anlıyor (41) çünkü cildi kurtarsak da yaşlanan yüz ovali, şekli, ona çare yok gerdirme falan da yapılsa yani nasıl deyim insanın tipi yaşlanıyor :))))

TÜM YORUMLARI OKU (43)