Seren Serengil'den Sevindiren Açıklamalar! Seren Serengil Evleniyor mu?

Mide küçültme ameliyatı sonrası dumping sendromuna yakalanan ve ölümün eşiğinden dönen Seren Serengil'in sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giderken aşk hayatında da yeni gelişmeler yaşanıyor. Hastalığı esnasında eski eşi Yaşar İpek'in kendisine son derece destek olduğunu ifade eden Serengil geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ve arkadaşı Arto ile birlikte görüntülendi. Seren Serengil sevgilisi Mustafa Rahman Toma ile evleniyor mu? Seren Serengil yeniden mi evleniyor? İşte detaylar...

Snob Magazin ekibine yakalanan Seren Serengil sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda aşk hayatına dair sorulan sorulara verdiği cevaplarla kafaları karıştıran Serengil'in evlilik imasında bulunduğu düşünüldü. Peki Seren Serengil evleniyor mu? İşte detaylar...

Seren Serengil'den Sağlık Durumu Açıklaması

Serengil yaptığı açıklamada ''Ölümden döndüm, zor günler geçirdim. Bugün tartıldım 1.5 kilo almışım. Bu benim için çok güzel bir adım. Sokaklarda yürüyor olmam bile mucize. Şimdi hatta kebap yedik.'' ifadelerine yer verdi.

Hastalık durumu merak edilen ve endişelendiren Serengil, doktorlarından olumlu dönüşler aldığını ''Artık fenalaşıp bayılmıyorum. Kaç kilo olduğumunda önemi yok. Sağlığıma kavuşayım gerisi teferruat. En azından 55 kiloyu görsem çok mutlu olacağım. Hep güzel görünmek için bu çabalara giriyoruz ve sonuçlarına katlanıyoruz'' şeklinde açıkladı.

Seren Serengil Evleniyor mu?

Seren Serengil'e magazin muhabirleri tarafından, 'Mustafa Rahman Tohma ile evlenmeyi düşünüyor musunuz?' sorusu  yöneltilirken araya giren Arto, ''Ben bir tek taş yüzük alırsam bu evlilik olur. Seren'in zenginlikle veya lüks hediyeyle derdi yok. Ben Gülben Ergen gibiyim, zengin seviyorum'' şeklinde konuşarak herkesi güldürdü.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu