Seren Serengil Başıboş Köpeklere Yönelik Kanun Teklifinin Ardından Çocuğunu Sokağa Bırakanlara Sitem Etti!

A Milli Takımımızın çeyrek finale yükselmesinin ardından Seren Serengil'in yapay zekayla köpeklere milli takım forması giydirdiği paylaşımı büyük yankı uyandırmıştı. Geçtiğimiz gün çıkan başıboş köpeklere yönelik yasanın ardından bir video paylaşarak sitem eden ismin sözleri yine olay oldu.

Magazin kaoslarının bilinen ismi Seren Serengil'i şu sıralar büyük ses uyandıran başıboş köpek yasasına verdiği tepkilerle sık sık konuşur olduk.

Geçtiğimiz haftalarda A Milli Takımımızın çeyrek finale yükselmesinin ardından Seren Serengil'in yapay zekayla köpeklere milli takım forması giydirdiği paylaşımı büyük yankı uyandırmıştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya çağrıda bulunan binlerce kişi, "Seren Serengil hemen tutuklansın" şeklinde tepkilerini dile getirmişti. Gelen eleştirilerin ardından Serengil, suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak gündemi sarsmıştı.

Geçtiğimiz gün, başıboş sokak köpeklerine yönelik kanun teklifi, "hayvanlarımızın bulundukları yerden alınması, sağlıklı barınaklarda bulundurulması ve güçlü bir şekilde sahiplendirilme anlayışı taşıyan bir özelliği taşıyor. Kuduz riski taşıyan, saldırganlaşmış, rehabilite imkanı olmayan sahipsiz köpeklerin uyutulması yani ötenazi kavramını da bu düzenlemede getiriyoruz. Kanun emrine uymayanlara da 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasını öngören bir yaptırımı getiriyoruz.” şeklinde belli olmuştu.

Seren Serengil'in yeni yasa teklifine gösterdiği tepkiyle çok konuşuldu.“6 yaşındaki çocuğunuzu sokağa bırakıyorsunuz, sa’pığı var man’yağı var, araba çarpabilir, kaçırılabilir. Sonra köpekten korktu araba çarptı köpek mesul diyorsunuz. Yok öyle şey!. Bize niye birşey yapmıyorlar?” ifadelerini kullanmasının ardından gündem oldu.

İşte o anlar 👇

İlginizi Çekebilir:

Geçen Yaz Evlilik Teklifi Alan Pınar Deniz'in Kaan Yıldırım'la Evliliğinde Tek Engelin Çocuk Olduğu Söylendi
Dilan Çıtak Yanında Olmadı: Kalp Kapakçığı Ameliyatı Başarılı Geçen İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı
"Sıkıntıdan Estetik Yaptırıyorlar" Demişti: Hande Ataizi 2 Milyon TL Değerinde Bir Yüz Gerdirme İşlemi Geçirdi

Popüler İçerikler

Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
YORUMLAR
13.07.2024

Benim 15 yaşındaki kuzenimin oğlu köpek saldırısında hayatını kaybetti. Ne yapsaydı kuzenim? Liseye mi gitseydi koskoca delikanlı ile? Bana niye bir şey yapmıyorlar demiş? Siz lüks sitelerde oturup, son model araçlarda geziyorsunuz. Sokak köpeği mi görüyorsunuz, sokak mı görüyorsunuz? Öldürülmelerini zaten istemiyoruz. Barınaklara toplanıp kısırlaştırılsın. Sokaklarda hayvanlara da çok yazık. Aç susuz. her an her tehlike ile karşı karşıya.

Pasif Kullanıcı
13.07.2024

Yüzde yüz haklı 👏👏👏

13.07.2024

al o zman hepsini,kendşn besle.insanların canı yanıyor

TÜM YORUMLARI OKU (14)