Serel Yereli Jartiyerli Fotoğraflarına Yorum Yapanlara "Türkiye Beynimi S..ti" Diyerek Tepki Gösterdi

Serel Yereli her yaptığı hamleyle magazin gündeminde yer alan bir isim. Yeni klibi için seksi görüntülerini paylaşan Serel, hakkında kötü yorum yapanlara fena patladı bu sefer. Buyurun detaylara bakalım...

Oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen Serel Yeleli, yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni klibi için kamera karşısına geçen Yereli, kamera arkası görüntülerini Instagram hesabından böyle paylaştı.

Serel'in jartiyerli paylaşımları olay yaratınca bugün Instagram hikayelerinde konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Şarkı zaten cinsellik üzerine olduğu için doğal olarak klibin de böyle olduğunu anlattı.

Türkiye'den gitme sebebinin zaten ne giyildiğine karışılması olduğunu anlatan Serel bu tepkilere anlam veremediğini söyledi.

Ve "Türkiye beynimi s..ti" şeklinde konuştu...

Ne dersiniz? Sizce Serel Yereli haklı mı haksız mı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Türkiye'nin Magazin Geçmişinde Yaşanan Skandal Gecelerin İnsanı Hayrete Düşüren Detayları
Ebru Gündeş ve Hakan Altun'un Sadakat Testi Yüzünden Nikah Masasından Dönen İlişkisinin Detayları
Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
10.03.2022

Yurtdışında yaşamayı tercih eden Türklerin yaptığı en büyük hata, bulunduğu coğrafyayı değil de hala Türkiye'yi muhatap alması bence. Türkiyeden bir türlü kopamıyorlar. Bedeni orada ama kafası hala burada takılı kalmış. Her işleri hala Türkiye endeksli olmaya devam ediyor. Kızım gitmişsin ne güzel oraya, iyi kötü Türkiye'yi arkanda bırakmışsın, neden hala aynı vatandaşlarla yüz göz oluyorsun ki? Kerimcan Durmaz, Aleyna Tilki vs. gibilerinde de aynı vizyonsuzluk var. Amerikaya git Türkçe şarkı çıkar hahahah vizyona bak. Proje yapmaya gittiysen projeni oraya yönelik yap artık. Yılın 2 haftası Türkiyeye gelip Türkleri kıskandırmaya çalışan gurbetçilerle aynı kafaya sahipler. Kitlesi yine Türkler olduğu için, safe-zone'dan çıkamamış görüyorum bunları.

10.03.2022

kesinlikle. yoksa kızın haklı olup, olmaması önemli değil. Ben "American Dream" yaşayacağım diye giden oranın özgürlüğünü, yaşam tarzını, yemeğini, suyunu, giyim tarzını o Amerikan sikerim dünyayı istediğimi yaparımı benimsiyor ancak Türkiye'den kopamıyor. Türkiye zaten bu yaptıklarını kabul edecek olsa oraya gitmene gerek kalmazdı. Takmayacaksın, sanane artık Türkiye'den. ama sen başka kıtadan durup, durup burayı kötülersen seni sevenler bile götü kalktı bunun da der, boşuna insanların gözünde küçülürsün.

10.03.2022

Güzel ama beyinsiz kızım instagramdan Sibel kekili gibi Türkiyeyi bloklaya biliyorsun yap kurtul ama olmuyor çünkü Türkiyeden başka seni kale alacak bir yer yok çünkü senden çok var orada....

10.03.2022

Tanımıyorum ama konuşma tarzıyla tam bi gerizekalıya benziyor

TÜM YORUMLARI OKU (17)