Şerefsizlik mi İnsanlık Hâli mi? Evliyken Başka Birine Aşık Olmak Konusu Ortalığı Fena Karıştırdı

Aşık olduysan efendi gibi boşan kardeşim ne tatava yapıyorsun?

İnsan ne için evlenir? Sevdiği, anlaştığı ve mutlu olacağına inandığı bir insanla ortak bir zaman dilimini yaşamak için kabaca değil mi? Yani en azından iradeli evlilikler bu temel üzerinde oluşturuluyor.

Ortalığı karıştıran ve bu konunun açılmasına sebep olan şey ise Sadakatsiz dizisinin dün yayınlanan bölümündeki bir sahne. Karsını aldatan Volkan'ın şu sözleri ortalığı ayağa kaldırdı.

“İnsanın kalbi sadece bir kişi için atmıyormuş. Evli olmak aşık olmaya engel değilmiş. İkisini aynı anda seviyorum ama başka türlü, başka yerden... İnsan aynı anda iki çocuğunu sevebiliyor aynı ölçüde. Niye iki kadını sevemesin?”

Yeni Yeni Küfürler İcat Ederek İzlediğimiz Dizi Sadakatsiz'in 3. Bölümünde Neler Oldu?

Bu noktadan sonra insanlar "Evliyken başka birine aşık olmak normal mi?" konulu tartışmaya girdiler ve fikirler havada uçuştu. Bakalım kimler neler demiş?

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Arif Susam "Evliler de sevebilir" diye albüm yapmış zamanında ama herkes aynı fikirde değil. Ne diyorsunuz bu işe?

Popüler İçerikler

Öldürülen Ata Emre Akman Cinayetinde Yeni Gelişme: Azmettirici Olduğu İddia Edilen Baba da Tutuklandı
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.10.2020

tabiki evlilerde sevebilir....ama eşini

22.10.2020

bence evliyken başkalarına aşık olman normal sonuçta duygular kolay değişiyor ama aldatmak şerefsizliktir çünkü bu tamamen irade meselesi eline ayağına hakim olamıyorsan ayrıl bu kadar

22.10.2020

Bunun kadın versiyonu bana denk geldi.O kadar doluyum ki artık susuyorum.Hayattaki en büyük fobim birini sevmek artık.Ödüp patlıyor biriyle sevgi bağım gelişecek diye..Kendimi geri çekiyorum.Size şunu söylüyorum feministler.Erkeklerin fiziklsel şiddeti var eh işte duygusal şiddeti var.Kadınların duygusal şiddetini hiç biriniz görmüyorsunuz,görmek istemiyorsunuz.Bazı kadınlar bizi bedenen değil ama ruhen öldürüyorlar.Öldüğümüzü görmüyorsunuz,yaşar gibi yapıyor oluşumuza kanmaya fazlaca meyillisiniz.Kadına bir noktadan sonra sadece cinsel obje olarak bakıyorsak eğer;içinizden biri bunu bize yaptı,kalbimizi sökerek.O şikayet ettiğiniz erkekleri siz doğurdunuz siz bu hale getirdiniz.Cümlelerim bazı kadınlaradır.Az da olsa insan kalabilen (bahsettiğim kalp,bacak arası değil)tertemiz kadınlar üzerine alınmasın.

TÜM YORUMLARI OKU (14)