Serdar Ortaç'ın Kardeşi Serkan Ortaç Hayatını Kaybetti

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç'ın uzun süredir enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti. 

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kardeşinden gelen acı haberle sarsıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Serdar Ortaç'ın 2019 yılından bu yana enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Serkan Ortaç 2 çocuk babasıydı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kardeşinin tedavisi ile ilgili hastalığının ilk başladığı 2019 yılında verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

'Kardeşim Serkan enfeksiyon nedeniyle 4 ay önce hastaneye kaldırıldı. Günlerce yoğun bakımdan çıkamadı. Az daha kaybediyorduk. Kimseye belli etmedim, ama hayatımda uzun zamandır hiç bu kadar ağlamadım. En son 1998'de hastalık nedeniyle sol gözüm kapandığında, 2012'de ise babam Mehmet Ortaç'ı kaybettiğimizde bu kadar çok ağladım.  

Serkan şu an fizik tedavi görüyor. Bakışları düzeldi, bizi anlıyor. Ama hala bekliyoruz. İki evladı var. Allah onlara bağışladı. Annem ve ben perişanız. Serkan için tüm olanaklarımı seferber ettim. Ama inanır mısınız, hala çok üzgünüm. 

Sürekli ağlıyorum. Kardeşimin sağlık durumu iyiyken işlerimin yoğunluğu nedeniyle ona vakit ayıramıyordum. ayıramıyordum. Şimdi o kadar pişmanım ki! 'Niye daha fazla yanında değildim?' diye kendimi suçlayıp duruyorum. Herkes ailesine, sevdiklerine zaman ayırsın. Sonra o büyük pişmanlık hiç geçmiyor. İnsanın üzerine çöküyor.'

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
11.03.2023

Allah sabır versin

12.03.2023

Allah rahmet eylesin , Serdar Ortac hem mental hem sağlık olarak zaten iyi değildi , zor günler geçiriyordu , kötü olmuş

12.03.2023

Mekani cennet olsun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ