Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe Loughnan 4 Yıl Süren Sessizliğini Bozarak Yaptığı Açıklamalarla Gündem Oldu!

Henüz 19 yaşındayken Serdar Ortaç’la tanışıp evlenen ve 8 yıllık birlikteliklerinin ardından kendisinden boşanan Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde katıldığı 'Konuşa Konuşa' programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Ayrıntılara gelin beraber bakalım...

Magazin gündeminin çok konuşulan çiftlerinden Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2014 yılında nikah masasına oturmuş, 8 yıllık birlikteliğin ardından ise 2019 yılında boşanmışlardı biliyorsunuz ki.

Evlilikleri boyunca birlikte zor zamanlar atlatan ve boşanmanın ardından da sessizliğini bozmayan Chloe Loughnan, Esin Övet ve Timuçin Güner’in Youtube’da yayınlanan ‘Konuşa Konuşa’ programına konuk olarak herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu.

Katıldığı programda 8 yılını beraber geçirdiği eski eşi Serdar Ortaç'la klip çekiminde tanıştıklarını söyleyen Loughnan, zamanla hem Türkiye'ye hem de Serdar Ortaç'a aşık olduğunu dile getirdi.

Aynı zamanda kendi kültüründe çok az kişi boşandığından dolayı hiçbir zaman Serdar Ortaç'tan boşanmayı düşünmediğini söyleyen Chloe Loughnan, bu süre zarfında kendi içinde mutsuz olduğunu ve terapiye gittiğini de ekledi.

Daha evliliklerinin ilk günlerinde sıkıntıların başladığını söyleyen Chloe Loughnan, eski eşi Serdar Ortaç'ın Kıbrıs'a kumar oynamaya gittiği günlerde ailesinin yanına dönmesi sebebiyle insanlar tarafından suçlanmış.

Fakat olaylar hiç de görüldüğü gibi değilmiş. Eski eşine hiçbir zaman güvenmediğini söyleyen Chloe Loughnan ailesinin yanına İrlanda’ya döndüğü zamanlarda Serdar Ortaç, kendisinin takılarını satıp kumar oynuyormuş.

Artık mutlu bir hayat sürmek ve çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Chloe, Serdar Ortaç'tan nafaka almak bir kenara dursun kendisinden ev, araba istemediğini hatta evden çıkarken kıyafetlerini dahi alamadığını çünkü Serdar Ortaç'ın göndermediğini söylüyor..

Miami'de yaptığı kazanın ardından ölümden dönen Chloe'nin yanında konserlerini bahane ederek olmayan Serdar Ortaç, kazanın ardından eski eşine bir daha hiç güzel olmayacağını ve onu yalnız bıraktığından dolayı iyi ki de bu kazayı yaptığını söylemiş!

Bu olayın ardından Serdar Ortaç'tan boşanmaya karar veren Chloe Loughnan, şimdi doğru kişiyle nişanlandığını ve evlenir evlenmez çocuk yapmak istediğini söylüyor.

Kardeşlerine çocukları gibi baktığını söyleyen Chloe Loughnan, çocukları çok sevdiğini ve hep bir çocuğu olması istediğini fakat bu şartlar altında anne olamayacağını söylemişti.

Serdar Ortaç'la boşanmasının ardından 4 yıl geçen ve bu süre zarfında sessizliğini koruyan Chloe Loughnan, Serdar Ortaç'ın kendisi hakkında söylediklerinden dolayı artık konuşması gerektiğini fakat artık bu konunun da kapanmasını istiyor.

Peki siz Chloe Loughnan'ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım..

İlginizi çekebilir:

Canlı Yayın Açan Serdar Ortaç'ın Söylemleri Dikkat Çekti: "Namaza Başlayacağım Ama Zamanı Değil..."

👇

Serdar Ortaç'a "Ağzıma Etti" Dediği Eski Eşi Chloe Sorulunca Yeni Bir Açıklama Yaptı: Sinir Krizi Geçirmiştim

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
28.08.2023

doğrudur valla. tutturmuşuz bir parası için parası için. adam beni yalnız bırakıp kumar alemlerinde gezecek ben evde onu mu bekleyeceğim.youtubeden birkaç videosunu seyretmiştim gerçekten çok bela bir adam. bize arada 2 düzgün, samimi açıklama yapıyor. düzgün adam sanıyoruz. zaten kendisi de söylemişti. ben terkedilmiyorum karşımdaki kadınları beni bırakmaları için zorluyorum yaptıklarımla yani terketmeleri için son ana kadar uğraşıyorum diye. sanıldığı kadar hesap kitap peşinde değildi bence bu kız. evet tercihinde ünün ve zenginliğin de etkisi vardır ama kimin için olmaz ki zaten. evliya değiliz hiçbirimiz. ve buna rağmen senelerce sürdürdü yine evliliği öyle ya da böyle.

28.08.2023

valla kitap gibi hatundu . ahlâklıydı da serdar kumar yüzünden elinden kaçırdı.

29.08.2023

NE GEREK VARDİ! ADİN, SANİN UNUTULDU.SİRF, "PRİM KASMA OLSUN" DİYE Mİ?BUNCA YİL, NE DEMEYE SUSTUN? TAM TERSİ, SİRF ALİSVERİS HASTALİĞİN YUZUNDEN, SENDE ADAMİN ELDE AVUCTA NEYİ VARSA, YİYEBİLİRDİN.BANA, ZATEN SEVİMSİZ GELİRDİN.SİMDİ, NEGATİF CE İTİCİLİKTE ZİRVEDESİN! BRAVOOO 👏👏👏

TÜM YORUMLARI OKU (4)