Serdar Ortaç Eski Eşi Chloe'ye Demediğini Bırakmadı! "Şeytan Görsün Yüzünü"

İrlandalı model Chloe Loughnan ile uzun bir beraberlik yaşayan Serdar Ortaç evliliklerini 2019'Da sonlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde eski eşine ödediği nafaka ile ilgili gündeme gelen Ortaç bu sefer eski eşi Chloe ile ilgili soruları cevaplandırdı. Eski eşine demediğini bırakmayan Ortaç sosyal medyanın gündemine düştü. İşte detaylar...

Serdan Ortaç Eski Eşine Ateş Püskürdü

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Şile’de konser verdi. Öncesinde röportaj veren sanatçı, eski eşi Chloe Loughnan hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi.

"Evlilik Ortadan Kalkacak"

Erkeklerin evlenip boşandıktan sonra Medeni Kanun yüzünden kadına borcunun asla bitmediğini belirterek tartışma konusu yarattı. Ortaç, “Belki 50 belki de daha fazla bilmiyorum ama Medeni Kanun ve evlilik ortadan kalkacak” dedi.

Ortaç’a “Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?” sorusuna “Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim” yanıtını verdi.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Kavak Yelleri Senaristinin Diziyi Neden Bıraktığı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!