Serbest Bırakılmıştı: Eşi ve Kızına 'Naylon Poşetle' İşkence Yapan Saldırgan Tutuklandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde eşine ve kızına şiddet uygulayan, naylon poşeti eritip yüzlerine damlatarak yakan Ramazan İ., ikinci kez gözaltına alındı. Savcılık kararı ile polis zoruyla adliyeye götürülen saldırgan, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi, daha sonra da tutuklanarak cezaevine kondu.

DHA'da yer alan habere göre, yaşanan olayla ilgili yapılan haberlerden sonra Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Ramazan İ.'nin, ifadesi alınmak üzere, polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi.

Polis zoruyla adliyeye götürüldü

Savcılık kararı ile polis zoruyla adliyeye götürülen Ramazan İ., savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Ramazan İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Neler yaşanmıştı?

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde genç bir kadın, eşi tarafından önce darp edildi, ardından küçük çocuğuyla birlikte eritilmiş naylon poşet ile işkenceye uğramıştı. Saldırgan gözaltına alındı ancak sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Sığınma evine yerleştirildiler

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatıyla M.İ. ile kızı H.İ. ve 2 yaşındaki oğlu E.İ. sığınma evine yerleştirilmişti.

Detaylar için 👇

Anne ve Çocuğuna 'Naylon Poşet' ile İşkence: Saldırgan Eş Serbest Bırakıldı

Popüler İçerikler

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.11.2019

Her seyi duyduk yeter artik daha kötüsü gelmesin dedik bu nedir arkadas ya!Yüzüne naylon poşeti eritip damlatmak nedir!Psikopat herif.Yobaz mahluk.Geberirsin inşallah.Gücün mazlum kadin ve çocuğa mi yetiyor ?

12.11.2019

iyi tutuklanmış. yine sosyal medyanın gücü sayesinde. salmasınlar böylelerini. çıkınca gidip karısını, çocuğunu öldüren şerefsizler var.

12.11.2019

Sosyal medyanın gücü değil mi? Neyse kadıncağız rahat bir nefes alsın diyeceğim ama salacaklar eninde sonunda.Sonra o şerefsiz senin yüzünden mapusa düştüm deyip kadını öldürecek.

TÜM YORUMLARI OKU (8)