Senorita Şarkısıyla Ortalığı Kasıp Kavuran Fifth Harmony'nin Eski Üyesi Camila Cabello'yu Merak Ettik

Kara kaşlı,kara gözlü kızımız...

Amerikalı grup Fifth Harmony'i hatırladınız mı? Hani şu 2012 yılında The X Factor yarışmasında ünlenen güzeller güzeli 5 kadından oluşan grup.

Bildiğiniz gibi tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan grubun en minnoş üyesi Camila Cabello 2016 yılında ayrılma kararı almıştı. Biz de geçtiğimiz günlerde MTV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi İşbirliği" ödülünü alan Camila'nın hayatına, ayrıldıktan sonra neler yaptığına bakalım istedik.

Küçüklük fotoğrafını da şöyle iliştirelim. :)

Albümdeki "Havana" şarkısı sayesinde Billboard Hot 100 listesinde ilk sıraya yerleşmişti. Havana klibinin YouTube'da tam 806 milyon izlenmesi var. Bu çok iyi bir sayı.

En son Shawn Mendes ile yayınladıkları Señorita parçasıyla büyük bir patlama yaşadı. Bu şarkı da Billboard Hot 100 listesinde ilk sıraya yerleşti. İkilinin şarkısı YouTube'da kısa sürede 520 milyon izlenmeye de ulaştı.

MTV Video Müzik Ödülleri'nde şarkıları Señorita 2 ödül aldı ve çiftimiz büyüleyici romantik mi romantik bir performans sergiledi. Vallahi içimiz gitmedi değil. Videoyu buradan izleyebilirsiniz. 👇

Camila Cabello ve Shawn Mendes’in, MTV Ödülleri’ne Damga Vuran Performansı!

Bu arada yıllar onu da çok değiştirmiş. Biraz müdahaleler de olmuş. Yaşı küçük zaten öncesi fotoğrafı çekildiğinde 16-17 yaşlarında bir genç kızdı. :)

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
30.08.2019

ya bu ne müdahelede yapsa estetik ameliyatta olsa işe ya ra maz..tamamen şopar bir tip..

30.08.2019

Y A P M A C I K L I K akıyor kadından.

30.08.2019

iyi bok yediniz...

TÜM YORUMLARI OKU (11)