Şenlikoğlu: "Ben, Deist ve Ateist Anne Babasıyla Evlenebilir Demedim 'Evlenmeleri Yasak Değil' Dedim"

İlahiyatçı yazar Emine Şenlikoğlu, gündem olan “Ateizm ve deizm hayvanlık âlemi gibidir. Deizmde bir adam kızıyla evlensin hiçbir sakınca yoktur” sözlerinin çarpıldığını öne sürerek “Ben, deist ve ateist anne babasıyla evlenebilir demedim. Birileri evlense deizm ve ateizmde bu konuyla ilgili yasağın olmadığını söyledim' dedi.

Açıklamaları gündem olan Şenlikoğlu, yeniakit.com.tr’ye yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Emine Şenlikoğlu, şunları söyledi:

“Ben, ‘Ateist veya deistler anneleriyle evlenebilir.’ demişim. Bir haber sitesi çarpıtıp haber yapmış, çakallar da kapmışlar. Bu çarpıtanlar artık utanmalılar. Özellikle belirttim ki; ‘Ateist veya deistler bunu yaparlar demiyorum ama evlenen olsa ateizm ve deizmde yasak yoktur. Anne baba ve evlatla evlenilmez yasağı dinlerden gelir’i belirttim. Peki söylediğim yalan mı? İspat etsinler özür dileyeceğim. Konu deist veya ateist değil Deizm ve Ateizm’dir.”

Ne olmuştu?

'Ateist ve Deistler Kendi Anne/Babalarıyla Evlenebilir.' Diyen AKP'li Yazar Emine Şenlikoğlu Gündemde

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
28.10.2021

Deist veya Ateist yasalar olduğunu mu düşünüyor acaba bu angut? ATEIZM KURAL 1: TANRIYI İNKAR EDECEKSİN KURAL 2: BABANLA EVLENEBİLİRSİN.

28.10.2021

Kendi dediğini bile anlayamayan cahil insan. Anlayamamasını geç izah edince de anlamayacak kadar inatçı bir cahil. "kırmızı çorap demedim, çorap kırmızı dedim" diyor. Aslında suç bunlarda değil. Bunların lafına hürmet edip ciddiye alanlarda. Yoksa bunun ağzından dökülen pislik direkt kendi iç dünyasını yansıtır.

28.10.2021

Biz de sana ilahiyatçı olamazsın demedik.

TÜM YORUMLARI OKU (22)