Bazı ev sahiplerinin kiralama için talep ettiği şartlar, kiracıları zorlamaya devam ediyor. Aralarında kefil isteyen de var, sabıka kaydına bakan da... Hatta banka hesap özeti talep eden bile oluyor. Ancak ortaya çıkan son talep herkesi şaşırttı. Bazı ev sahipleri, yıl boyunca alacakları parayı garanti altına alabilmek için evlerini kiralayacak olanlardan her aya ait ayrı ayrı senet istemeye başladı!
Kaynak: Canan Yıldırım - Star Haber
Ne yazıkki bu duruma gelinmesinde art niyetli kötü kiracıların rolü çok büyük. Ev sahibi ne yapsın, atamaz, satamaz, arttıramaz, on yıl boyunca kiracı ev sahibine ortak oluyor an itibariyle kanunla.
Bakın şöyle yapalım. Ev sahipleri kira alsın senet alsın ama her ay kiracıları 1 posta üstüne s*qsin. Ama senette olsun. Senet önemli
Kira ödememesi bir yana, evin klozetini söküp götüren kiracı gördüm. Mal sahipleri sonuna kadar haklı...