Sen Olmadan Ben Asla Yaşayamam: Wanda Nara'nın Icardi Paylaşımı Galatasaray Taraftarını Uykusuz Bırakacak

Galatasaray'a geldiği ilk andan itibaren taraftarların kalbini çalan, rakiplerinin korkulu rüyası olan Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmesi sona eriyor. Burada çok mutlu olan Icardi'nin ayrılacağını aklının ucuna bile getirmek istemeyen Galatasaraylı taraftar için ise bugün Wanda Nara'dan gelen mesajın etkisini gelecek günlerde daha çok hissedeceğiz.

Wanda Nara'nın paylaşımına ve gelen tepkilere birlikte bakalım.

Galatasaray'a ilk geldiğinde rüya gibi bir transfer olan Mauro Icardi hakkında endişeler vardı. Özel yaşamıyla ilgili çalkantılı durumlar tüm dünyanın dilindeydi.

Sezonun ilk dönemlerinde istenilen performansın uzağında kalan Icardi, şampiyonluk yoluna giren Galatasaray'ın lokomotifi olmuştu.

Sezonu 21 gol 7 asist ile tamamlarken sahada adeta bir komutan edasıyla geziyordu. Mauro Icardi sarı kırmızılı takımı sırtladı ve muhteşem bir şampiyonlukta başrol oyuncusu olmayı başardı.

Fakat bugün Wanda Nara'nın paylaşımıyla Galatasaray taraftarı için rüyanın sonuna gelmiş hissini iliklerine kadar hissetti.

Wanda Nara şöyle diyordu:

'Tüm Galatasaray taraftarlarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız'

Gerçeklerden bahsedecek olursak...

Galatasaray taraftarı üzgün👇

Fenerbahçeliler mutlu👇

Beşiktaşlılar bu durumu daha önce yaşadı👇

Şairane paylaşımlar yapıldı👇

Rüyadan uyanmak hiç bu kadar zor olmamıştı👇

Çünkü o rakiplerin korkulu rüyasıydı👇

Ama belki de bu bir son değil👇

Belki de gitmeyecek👇

Herkes ayağını denk alsın, bu işler öyle kolay değil👇

Bakalım hangi senaryo gerçekleşecek👇

Mayıs Bereketi! Sevilla ile Avrupa Ligi'ni Kazanan Marcao Galatasaray'ın Kasasını Doldurdu
Galatasaraylılar Koşun: 2022-2023 Sezonunun Enlerini Sizlerin Oylarıyla Seçiyoruz!
Kupanın Neredeyse İkiye Bölünüp Verileceği UEFA Avrupa Ligi Finalinde Kazanan Sevilla!

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Türkiye'den İsrail Kararı: Türkiye, İsrail ile Tüm Ticari İlişkilerini Durdurdu
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
01.06.2023

buraya yazıyorum kalacak.siz hala icardiyi anşamamşınız. adam diyor ki ,galatasarayda kendimi dünyanın en iyi futbolcusu gibi hissediyorum. mutluyu. adam türkçe şarkı söylüyor. napcak gidip milanda interde stabil yıldız modunda mı takılcak aq.

02.06.2023

O zaman tüm Galatasaray'a benden gelsin : Hasretler ayrılıkla başlar Yanar yürek sessizce ağlar Bütün anılar canlanıverir Sanki hiç bitmemişler gibi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ