Sen Nasıl Babasın! 4 Yaşındaki Kızına Silah Kullandırtan Adam

ABD'de bir babanın 4 yaşındaki kızına silah kullandırttığı görüntüler büyük tepki çekti. Görüntülerde baba silahı tutarken kızına da tetiğe basması için yardım ediyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
17.05.2018

isterse eline g4 verir tank bile kullandırır kimseyi alakadar etmeyen bişey bu bence :D

16.05.2018

Elbette herkes silah kullanımına ve de savaşlara karşıdır ki bende Atatürk'ün düşündüğü gibi eğer gerekmiyorsa savaşlar katliamdır diye düşünenlerdenim ve bu yaşta bir çocuğa silah vermekte iyi bir davranış değilir. Ancak belli bir yaşa geldikten sonra devletin bunun eğitimini vermesi ve bireylerin her an bir olası savaşa hazır olması gerekli gibi hazırda beklemesi gerekmektedir. Hele ki orta doğu gibi bir coğrafyada yaşıyorsan bu eğitimin şart olması lazım. Nedeni ise her an sıçrayabilecek bir olası savaştır. Yoksa ufak ülke diye tabir edilen israilden çocuk yaşta askeri eğitim gören insanlardan tokat yiye yiye katledilirsiniz.

16.05.2018

Benimde demek istediğim aslında bu. Savaşı yada silah tutmayı bilmeyen milletler her zaman boyunduruk altında kalmışlardır. Bunun önlemi ise dediğim şekilde ilerlemek olursa bir yönden daha avantajlı olur. Ancak silah satışları olmayacak ki bilinçsiz insanlar insanların canlarını yakmasın.

16.05.2018

Gayet güzel bir uygulama.

TÜM YORUMLARI OKU (12)