Sen Mükemmel Birisin! Uraz Kaygılaroğlu'ndan Yılın Yıldızları Ödüllerinde Çocuklarla İlgili Muhteşem Konuşma

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri olan 'Yılın Yıldızları'nda oyuncu Uraz Kaygılaroğlu muhteşem bir konuşma yaptı.

Törende teşekkür edip gitmek yerine gerçekleri yüzümüze tokat gibi çarpan ünlü oyuncu sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

“Susmayın kahraman çocuklar! Yanlış bir şey yapıldığını, size kötü dokunulduğunu, alışık olmadığınız bir dille konuşulduğunu hissediyorsanız muhtemelen haklısınızdır!”

2020 Yılının En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu seçilen Uraz Kaygılaroğlu'nun törende yaptığı o konuşma...

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
11.03.2021

Helal olsun. Resmen Türkiye gerçeğidir:ensest. Birçok istismar var ama cinsel istismar hele ki aile içindeki istismar(ensest) göz ardı ediliyor, kapatılıyor, susturuluyor. Rezil oluruz kaygısıyla çocuğuna evde cehennem yaratan ebeveyn, anne baba o kadar çok ki. Abisinin, babasının tecavüzüne uğrayan, dayısının, akrabasının güvendiği komşunun tacizine maruz kalan o kadar çocuğumuz, gencimiz var ki. Aklımız vicdanımız yetmiyor bu kötülüklere. Üstelik Bilmediklerimiz duyduklarımızdan çok daha fazla bu ülkede.

12.03.2021

Ensest istismar değildir, karşılıklı rızası olan akrabaların yaşadığı ilişkiye ensest denir. Ortada istismar varsa bu zaten tecavüz olur.

Pasif Kullanıcı
12.03.2021

akplilerin yeni hedefi bu olur.

TÜM YORUMLARI OKU (5)