'Sen Kimin Diyaneti'sin?'

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın iki gün önce gündeme dair yaptığı açıklamaya sert göndermede bulunarak, “ Sen kimin Diyanet’isin? ” diye sordu.

Ahmet Hakan, bugünkü “ Sen kimin Diyanet’isin? ” başlıklı yazısında Diyanet İşleri Başkanlığı’na yüklendi. Diyanet’e “ Çocuklar öldürülür, susarsın. Çocuğu öldürülmüş bir ana yuhalatılır, susarsın. “Bakara/Makara” denilerek Kuran’la dalga geçilir, susarsın. Yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet iddiaları arşa yükselir, susarsın ” sözleriyle çıkışan Hakan, “ Muktedirlerin mahrem alanlarına dalınacağına dair tevatürler ve dedikodular çıkınca… Başlarsın konuşmaya. Bizim inandığımız din, böyle bir din olmadığına göre… Söyler misin: Sen kimin ‘Diyanet’isin? ” diye sordu.

Hakan, Erdoğan’ın, ekmek almaya çıktığı Gezi eylemleri sırasında yaralanarak yaşama veda eden Berkin Elvan’ı kasdederek, “ Bu CHP’nin genel müdürü var ya utanmasa Suriye’li pilotlar için de ‘ekmek almaya gidiyordu’ diyecek “ sözlerini hatırlattı ve “ Öldürüldüğü yetmedi… yuhalatıldığı yetmedi… Bir de her gün laf mı sokuşturulacak o ölü çocuğa?” sözleriyle sitem etti.

nediyor.com

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!