Sen Çal Kapımı Neden Final Yapıyor, Neden Bitiyor? Sen Çal Kapımı Bitiyor mu, Devam Edecek mi?

Sen Çal Kapımı dizisi haftalardır yepyeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkıyordu. Dizi, 52. bölümde final kararı aldı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrolü paylaştığı romantik komedi dizisi hakkında bir dizi soru gündeme geldi. 'Sen Çal Kapımı bitiyor mu, neden final yapıyor?' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sen Çal Kapımı neden bitiyor? Detaylar haberimizde...

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı bugün final bölümüyle ekranlara gelecek. Final bölümünün ardından izleyiciler Sen Çal Kapımı neden final yapıyor? Sen Çal Kapımı bitiyor mu, devam edecek mi? Sen Çal Kapımı sezon finali mi, tamamen mi bitecek? gibi sorulara cevap arıyor. Peki, Sen Çal Kapımı niye final oluyor? Sen Çal Kapımı sezon finali mi yapacak? Sen Çal Kapımı tamamen bitti mi? Devam edecek mi? İşte detaylar...

SEN ÇAL KAPIMI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

FOX ekranlarında her hafta çarşamba akşamı dizi severlerle buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan ve Eda'nın ilişkisi mutlu sonla biter. Çift ikinci bebeklerini kucaklarına alacaklardır.

Dizi oyuncuları duygusal veda partisi ile geçtiğimiz haftalarda ekranlara ara vermişlerdi. Adım adım heyecanı arttıran Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel'in canlandırdığı Eda karakteri, Serkan ile mutlu yuvasında ikinci kez anne olur. Dizi 52. bölümde mutlu sonla ekran macerasını noktalar ancak Sen Çal Kapımı dizisinin neden final yaptığına yönelik resmi bir açıklama yapılmadı.

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Eda ve Serkan baş başa zaman geçirmek için dağ evine giderler ve yolda kalırlar. Ormanda Eda'nın doğum sancıları başlar. Eda, doğumu Serkan'ın yaptırmasını ister, Serkan ise onu hastaneye yetiştirmekte kararlıdır. Bu arada herkes farklı nedenlerle hastanede bir araya gelir, bir tek Eda ve Serkan yoktur.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!