Sen Çal Kapımı İçin Sürpriz Karar! Sen Çal Kapımı Final Mi Yapacak?

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı, Sen Çal Kapımı için hayranlarını üzecek karar. Yayınlandığı her bölümle Twitter'da gündem olan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddiası gündeme geldi. Son zamanlarda reytinglerde bekleneni sağlayamayan Sen Çal Kapımı final mi yapacak? İşte tüm detaylar...

Fox TV'de yayınlanan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi ekrana getirildiği cumartesi günleri beklenen reytingi yakalayamadı. Ekran uyumu çok sevilen Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi diziyi kurtaramadı. Yayınlandığı her bölümle Twitter'da gündem olan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddiası öne sürüldü.

Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi olan ve cumartesi günleri sosyal medyada gündem olmayı başaran Sen Çal Kapımı dizisi kanalın gözünde kredisini tamamen tüketti.

Sen Çal Kapımı Final Mi Yapacak?

TV100'ün haberine göre; Reytingleri düşen ekranların tek romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı'nın senaryosu değiştirilse de dizi izleyici nezdinde beklenen karşılığı görmedi. Dizinin yılsonunda final yapacağı tahmin ediliyor.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!