Şemsiyeleri Hazırlayın! Meteoroloji Uyardı: 30 İli Sağanak Vuracak, 5 İlde Hayat Duracak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'dan sonra Meteoroloji Genel Müdürlüğü de İstanbullulara sağanak yağış uyarısında bulundu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan değerlendirmelere göre bugün 30 ilde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Aralarında İstanbul'un da bulunduğu 5 il için ise sarı kodlu uyarı yapıldı.

Türkiye’nin genelinde etkisini gösteren güneşli hava Marmara, Ege ve İç Anadolu’da yerini gök gürültülü sağanak yağışlara bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan değerlendirmelere göre 28 Eylül Perşembe günü aralarında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Bursa ve Kocaeli gibi illerin bulunduğu toplam 30 ilde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Bu illerden 5’inde yağışların kuvvetli olması beklendiği için sarı kodlu yağış uyarısı yapıldı. Vatandaşların sağanak yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Sarı kodlu uyarı verilen illerde hava sıcaklıkları şöyle olacak:

Kırklareli: 25

İstanbul: 25

Edirne: 26

Tekirdağ: 23

Çanakkale: 25

AKOM Uyardı! Sokağa Çıkarken Dikkat Edin: Sağanak Yağış Uyarısı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı
Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç Tutuklandı
Polisin Adresinde Bulamadığı Yusuf Güney'i Diline Dolayan X Kullanıcıları
YORUMLAR

Kübra editörü birgün de olumlu haber paylaş. Kötülükten,kaostan mı besleniyorsunuz be hayırsızlar

Pasif Kullanıcı
28.09.2023

hocam istanbul'da barajlarda suyun azalmasiyla alakali haberler vardi, o kadar da kotu haber degil sanki🤠

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ