Semih Kılıçsoy'un Milli Takım'a Tercih Edilip Oğuz Aydın'ın Tercih Edilmemesine Hasan Çavuşoğlu'ndan Tepki!

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, futbolcusu Oğuz Aydın ve Nürnberg'de forma giyen Can Uzun'un A Milli Takım'ın oyuncu listesinden çıkarılmasına tepki gösterdi. Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımı yayınlayarak sitem dolu bir mesaj verdi.

Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran-14 Temmuz'da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın aday kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştıı.

Ay-Yıldızlı ekibimizin teknik direktörü Montella, 35 kişi olarak açıkladığı geniş aday kadroyu 26 kişiye düşürmüş ve nihai liste UEFA'ya bildirilmişti.

Sakatlıkları nedeniyle Çağlar Söyüncü, Enes Ünal ve Ozan Kabak daha önce aday kadrodan çıkarılmış, bu isimlere ek olarak tercih edilmeyen isimler ise Doğan Alemdar, Cenk Özkacar, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Can Uzun ve Oğuz Aydın olmuştu.

İtalyan teknik adamın kararına Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu tepki gösterdi. Çavuşoğlu, bu sezon iyi bir performans ortaya futbolcusu Oğuz Aydın'ın turnuvaya dahil olmamasını eleştirdi.

Akdeniz ekibinin başkanı, bir taraftarın yorumunu paylaşarak ""Anlayanlar anlamıştır, adaletli olmuş...Tabii kimine göre." dedi.

A Milli Takım'da Polonya Maçına Damga Vuran Arda Güler'in Kramponundaki Detayı Görmelisiniz!
Fenerbahçe Beko'nun Maskotu Yellow Anadolu Efes Maçında Başkan Ali Koç'u Taklit Etmesiyle Herkesi Güldürdü
EURO 2024 Öncesindeki Son Hazırlık Maçında Polonya'ya 2-1 Yenilen Milli Takım'a Gelen Tepkiler

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
11.06.2024

Hepiniz gelin Beşiktaş düşmanları! Aq kendi takımında oynamayanYunus Akgün'ü neden aldılar diyemiyor birileri kızar diye! Semih bu takımın şu anda tek ve net forveti!

sirf bir grup futboldan anlamaz azgin azinligin gaziyla aldiniz cocugu a milli takima. sadece semih degil, fizik olarak yetersiz, teknik anlamda gelecek vaadeden cocuklari birakin once umit milli de gelissinler, simdiden bir grup gozu donmus fanatigin sozuyle hareket edip fiziken bu seviyeyi kaldiramayan, sahada ayakta duramayan cocugu euro kadrosuna aliyorsunuz, sonra kafayi kirip, ozguvenlerini kaybedip potansiyellerine asla ulasamiyorlar. semih cok yetenekli bir cocuktur ama zaman onun zamani degil, dogru yetistirme ve sabirla tas gibi forvet olacak.

15.07.2024

Bir beşiktaşlı olarak hakkımı helal etmiyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ