Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”

Geçtiğimiz gün İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan korkunç olayda Semih Çelik yarım saat arayla iki genç kadını canice öldürmüştü. Kadınlardan biri Çelik’in kız arkadaşı Ayşenur Halil olurken diğeri ise takıntılı olduğu İkbal Uzuner’di. Cinayetlerin ardından intihar eden Çelik’in psikolojik rahatsızlıkları olduğu da ortaya çıkmıştı.

Detaylar için 👇

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş

Yaşanan korkunç olayın ardından Semih Çelik’in İkbal Uzuner’i uzun süredir rahatsız ettiği öğrenilmekle birlikte Çelik’in İkbal Uzuner için geçen yıl çektiği bir video ortaya çıktı.

Kan dondurucu videoyu Semih Çelik, İkbal Uzuner’e veda etmek için çekmişti. Çelik videoda, “Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür diliyorum, korkmana ve endişe etmene gerek kalmayacak. Dün oraya seni öldürmek için gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum.” diyordu.

Detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Suç Kaydı Yok! Katilin Babası Konuştu: 'Psikolojik Sorunları Vardı'
İstanbul Fatih’te Katledilmişti: İkbal Uzuner’in Arkadaşı Görüntülerini Paylaştı
Kadınlar Katledilirken Faile Değil Mağdura Tavsiye Veren Erkek Sosyal Medyada Tepkilerin Odağında

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
05.10.2024

Aman Allahım. Her şey göz göre göre gelmiş. Bu videoya rağmen bu kızı korumak için hiçbir şey yapılmadı mı yani?? Bu devlette gerçekten kadınlar çocuklar ve hayvanlar sahipsiz. Erkekler predator gibi, bu alt tabaka olarak gördükleri kadınları çocukları ve hayvanları düzenli olarak avlıyorlar. Korkunç bir düzen var korkunç!!!

05.10.2024

Neden genelleme yapıyorsun bu oe ruh hastası sümsük gibilerle geriye kalan tüm erkekleri aynı yere koyup bizi itin gotune soktun anlamadım.

05.10.2024

şizofreni.. bu cocuğun ailesi de suçlu oğlunuzun psikiyatrik sorunları varsa niye takip etmiyorsunuz cok yazık o kızların ailesinin halini düşünemiyorum

05.10.2024

Çünkü psikolog veya psikiyatristler hala aileler için "deli doktoru" anlamına geliyor. Çevremde bu rahatsızlıklarından dolayı ailesi ve/veya hayatı dağılan o kadar çok insan var ki. Sağlık bakanlığı bile bu konuyu hiç önemsemiyor, tek dertleri sezaryen oranları...

05.10.2024

korkunç bir yönetim ve olmayan adalet sistemi yüzünden kadınlarımız çocuklarımız ölmeye devam edecek. korkunç

TÜM YORUMLARI OKU (61)