Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!

İstanbul'da Edirnekapı surlarında  yaşanan ve 19 yaşındaki Semih Çelik isimli bir kişinin iki genç kızı hayattan kopardığı cinayetlere ilişkin yeni görüntü kayıtları ortaya çıktı. 

Surlarda öldürülen İkbal Uzuner'in cinayetten öncesi surlara gelerek çıktığı ve Semih Çelik'le burda yaklaşık 2 saat kaldığı öğrenildi. Sabah Gazetesi İkbal Uzuner'in olay yerine geldiği bu anların görüntülerini yayınladı. 

Kaynak: Sabah Gazetesi

İstanbul'da Edirnekapı surlarında yaşanan korkunç olay Türkiye gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. 19 yaşındaki Semih Çelik, önceki gün tanışıklığı bulunan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızı hayatlarının bağrında vahşice katletmişti.

Cani Semih Çelik, ardından kameraların kayıtta olduğu anlarda kendini surlardan atarak yaşamına son vermişti.

Sabah Gazetesi'nin yayınladığı görüntülere göre, Semih Çelik elinde bir çanta ile saat 13:52 sıralarında olay yerine geliyor. Bundan yaklaşık bir kaç dakika sonra ise telefonla konuşarak İkbal Uzuner geliyor.

Kaynak

Görüntülerde surlara çıkan Semih Çelik'e bakarak konuşan Uzuner'in daha sonra surların üzerine çıktığı görülüyor.

İkbal Uzuner'in olay yerine geldiği anlar 👇

Edirnekapı Surlarındaki Cinayet: Semih Çelik'in Hastane ve Emniyet'teki Kayıtları Ortaya Çıktı!
İfadesinde Çektiği Acıyı Anlatmıştı: Kahramanmaraş'ta Pompalı Tüfekle Hastane Basan Kadın Tutuklandı

Popüler İçerikler

Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Olumsuz Eleştirilere Daha Fazla Dayanamadı: Dilan Polat Gönderisine Gelen Yorumlara Ateş Püskürdü!
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
YORUMLAR
06.10.2024

Hani kızcağızı surların üstüne sürükleyerek götürmüştü de kimse yardım etmemişti, nasil bir bilgi kirliliği var ya aklım almıyor insanların yalanlarını

06.10.2024

belki kızla buluşma ayarlamıştır buluştuktann sonra yapmıştır

06.10.2024

Ah yavrum keşke bir sebep olsaydı da gidemeseydin

Keşke... Ağlıyorum ya hıçkıra hıçkıra böyle mi olması lazım .. Keşke o ikisi yerine ben ölseydim en azından 2 meleğimiz hayatta olurdu.. Bende bu lanet cehennemden kurtulurdum .

06.10.2024

Arabalara dikkat etmesi falan geçmelerini beklemesi cidden çok üzüldüm ölmemek için kaza olmasın diye arabaların geçmesini bekliyor ama gitti yerde vahşice öldürülüyor

Kalbime keskin ağrılar giriyor kaldıramıyorum bu iki meleğin katledilmesini .. Neden bu ölümü hakedecek ne yaptılar ben ölmek isterdim o ikisi için onları kurtarmak için herşeyi yapardım ama kurtaramadık. Hiç yere gittiler bu dünyadan ne güzel günler yaşayacaklardı ..

TÜM YORUMLARI OKU (29)