Şemdinli'de Terör Saldırısı: 1 Asker Şehit

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Irak sınırına yakın Tekeli Tabur Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerin havanla saldırması sonucu çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Günyazı Köyü'ne bağlı Tekeli Mezrası yakınlarında bulunan Tekeli Tabur Komutanlığı'na, bugün öğlen saatlerinde PKK'lı teröristler havan topu ile ateş açtı. Yapılan saldırıya güvenlik güçlerince anında karşılık verilirken, çatışmada 1 asker şehit oldu. 

Irak sınırına yaklaşık 10 kilometre mesafedeki bölgede kaçmaya çalışan teröristlere karşı hava destekli operasyon sürüyor.

Nusaybin'de PKK'dan bombalı tuzak: 3 asker yaralı

Öte yandan Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde terör örgütü PKK'lıların tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 3 asker yaralandı.

İlçede operasyonların yoğun olarak sürdürüldüğü Abdulkadirpaşa Mahallesi'nde PKK'lılar daha önceden tuzakladıkları patlayıcıyı askerlerin geçişi sırasında infilak ettirdi. Saldırıda 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Ajanslar

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
21.05.2016

ve sizde hala köprü yaptı diye övünün

21.05.2016

Çok yazık.Devletin başındakiler şu an evlerinde rahat rahat yaşarken bu vatanın yiğit evlatları bir bir gidiyor.Şu an evlatları askerde olan analar babalar korku içindeyse ve oradaki yiğitler acaba yarını görebilirmiyim diye soruyorlarsa kendilerine,insanlar bu haberleri duydukça umudunu yitiriyorsa bundan utanmalılar ama ne utanıyorlar ne de önemsiyorlar.

21.05.2016

Ulan burası benim askerlik yaptığım yer. 34. Hudut tugayı 2. Hudut taburu. Vay aq

TÜM YORUMLARI OKU (5)