Selvi Kılıçdaroğlu, Mutfağının Yeni Üyesi Airfryer ile Poz Verince Twitter Halkını Heyecanlandırdı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Hanım'ın mutfakları çok konuşulmuştu, denk gelmişsinizdir. 

Özellikle mutfaktaki yeni airfryer detayı Twitter'ın gündemine oturmuştu. Aradan biraz zaman geçti ve Selvi Hanım mutfaklarındaki airfryer'la ilgili bir paylaşım yaptı. Tabii Twitter alemi bu paylaşım karşısında tepkisiz kalamadı.

Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarını sık sık evinin mutfağından yapıyor, bildiğinizi düşünüyorum. Tabii hâl böyle olunca mutfaktaki detaylar da çok konuşuluyor.

Zihnimizde siyasiler ile özdeşleşen lüks kavramından oldukça uzak olan Kılıçdaroğlu ailesinin mutfağı üzerine çok konuştuk zamanında.

Birçok kişi tarafından beğeni toplayan bu mütevazı mutfağa geçtiğimiz günlerde yeni bir üye katılmıştı, Selvi Hanım'ın airfryer'ı.

Tabii bu detay Twitter ahalisinin gözünden kaçmamış ve herkes mutfağın bu yeni üyesini konuşur olmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mutfağındaki Yeni Airfryer Detayı Twitter'ın Gündeminde

Aradan biraz zaman geçti ve Selvi Hanım airfryer ile ilgili bu yorumlar karşısında tepkisiz kalamadı. Airfryer'la bir fotoğrafını paylaşan Selvi Hanım, "Eşime Airfryer'ımızı çok sormuşsunuz gençler. Aldık duruyor dur bakalım" tweetini attı.

Selvi Hanım'ın bu samimi paylaşımı karşısında Twitter halkı da tepkisiz kalamadı tabii...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Yorumlarda buluşalım!

Altılı Masa Ortak Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Kimdir? Kemal Kılıçdaroğlu Kaç Yaşında, Eğitimi Ne?

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
07.04.2023

O değil de bu her teknolojik alet çıktığında "yauuuv ne gerek var" diyenler oluyor. Ayar oluyorum onlara. Robot süpürge çıkıyor "ne gereh var elektronik gırgır elin golun tutmuyor mu?" otomatik çamaşır makinesi çıkıyor "benim merdaneli gibi sığhdırtmıyor" diyorlardı. E kerkenez kullanma o zaman hiç bir teknolojiyi. Tvyi de kapat karagöz hacivat bak mum ışığında.

07.04.2023

Robot süpürgene laf edene çalı süpürgesi öner, anca ondan anlar demek ki 😒 Güle güle kullan de geç, bu kadar mı zor? Peh. Di mi ama ?

07.04.2023

Şahsen böyle bir mutfağım olsaydı siyasi bir kişilik olarak halka gösterirdim. Sizden geliyorum ve "birilerinin" sahip olduğu o şatafatlı hayata sahip değilim diye. ayrıca buna fakir edebiyatı diyen arkadaşlar fakir edebiyatından da politikadan da zerre anlamıyordur, adamın zaten halihazırda sahip olduğu mutfak bu ,buyur gör kardeşim altın varaklı bilmem neler var mı yok mu kendi gözlerinle gör . Kılıçdaroğlu temiz bir siyaset yürütüyor, bakalım inşallah bu seçim kazanir

07.04.2023

kız sen yeni mi aldın airfryer bı ben kaldım artık :D yalnız ciddi anlamda karı-koca hep tebessüm ettiriyor bana video ve fotoğrafları

07.04.2023

ben de direniyorum valla, hanıma aldırtmıyorum. Hem kızartma yiyeceğiz hem de yağından korkacağız, yeeek yeaa, yabıştııııır, gelsin kolesterol, gelsin damar tıkanıklıkları... Airfryer'dan yemek yiyeceğime haşlar yerim daha iyi.

TÜM YORUMLARI OKU (30)