Selin Ciğerci Sosyal Medyadan ve Kozmetik İşinden Kazandığı Parayı Açıklayınca Akıllar Resmen Durdu

Herkesin kazandığı para helali hoş olsun da gelir adaletsizliği diye bir şeyin olduğunu bir kez daha görmüş olduk...

Gün geçmiyor ki zenginin malı bizim çenemizi yormasın. Bu kez sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin açıkladığı geliri herkese dert oldu.

Kerimcan Durmaz’ın ablası Serap Akbudak, Dubai’de Selin Ciğerci’yi kiralık Rolls Royce’a ‘segment meselesi’ diyerek bindirmemişti hatırlarsanız. Ciğerci, geçtiğimiz günlerde 5 milyon TL'ye yeni bir Rolls Royce almış ve böyle bir paylaşım yapmıştı.

Yeni arabasıyla sık sık poz veren Ciğerci, bu kez de İkinci Sayfa programında sosyal medyadan kazandığı paraları şöyle açıkladı:

"Söylendiği gibi sosyal medya reklamlarından geçen ay 400 bin değil, 600 bin kazandım. Haftaya da vergimi vereceğim"

"Böyle rakamları açıklamak doğru değil ama ben herkes örnek alsın diye anlatıyorum. 1 ay sonra 1 milyon TL'lik vergi ödeyeceğim. Siz hesap eden kaç para kazandığımı. Böyle giderse vergi rekortmeni olacağım. Bana "Oturduğun yerden para kazanıyorsun" diyorlar... Ben arı gibi çalışıyorum. Yanımda 72 kişi ekmek yiyor"

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ruhunu Ilık Suya Basacağını Söyleyen Nil Karaibrahimgil'in Anlamakta Zorluk Çekilen Açıklaması Olay Oldu!
19 Mayıs'ta Çocuk Bayramı Kutlayan Arda Turan Ramazan Bayramı Yerine Kurban Bayramı Kutlayarak Kendini Tiye Aldı
Nişanlısının, Akın Akınözü'nü Dusko Tosiç'in Eşi Jelena Karleusa'ya Olan Hayranlığı Yüzünden Terk Ettiği İddia Edildi

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
24.05.2020

hiç unutmam...17 yaşındaydım ve kafayı elektro gitarla bozmuştum annem pamuk toplamaya giderdi 1 günde 80 90 kilo toplarmış öyle söylerdi bende kafadan bi hesap yaptım annem kadın haliyle 90 topluyorsa ben herhalde 150 kilo toplarım diyorum 17 yaşında koskoca erkek ! olarak :) 2 aya kadarda istediğim gitarı alacağım hesapta neyse gittik sabahın ilk ışıklarında başladık nerdeyse öğlen olmadı benim pil bitti :D totalde 20 kilo toplayabilmişim ve abartmıyorum 2 gün her yerim ağrıdı gebermişim yorgunluktan...şimdi bu habere bakıyorum kusura kalmayın hanım arkadaşlar ama böyle dünyanın ta amına koyayım diyorum..bu gerçek anlamda haksızlık.

24.05.2020

Yazdım sildim yazdım sildim sistemden gelir eşitsizliğine adaletsizliğine kadar neyse anasının sütü gibi helal olsun birileri bu parayı alacaktı. 2.5 milyon takipçinin karşılığı bir reklamdan 600 bin tl kazanılması sonuçta sosyal medyada bir sektör oldu piyasadan çok toplumu çözenler kazanıyor. Cebinde 1 2 tl ile intihar edenlerin olduğu sistemde yerimiz bu paraların kazandırılması güle güle harcasın.

24.05.2020

Salaksınız aq. İzlemeyin prim vermeyin vasıfsız bir insana.

TÜM YORUMLARI OKU (28)