Selin Ciğerci'nin Eski Kocası Gökhan Çıra’dan Çarpıcı Açıklamalar! Tüm Hayallerimi Çaldılar…

Geçtiğimiz günlerde boşanan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çifti gündemden düşmüyor! Yaptığı açıklamalar ile gündemi sarsan eski futbol oyuncusu Gökhan Çıra, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tüm hayallerimi çaldılar diyen Gökhan Çıra başka ne açıklamalar yaptı?

Selin Ciğerci ile anlaşmalı şekilde boşanan Gökhan Çıra Armağan Çağlayan’nın ‘Gör Beni’ isimli YouTube kanalına konuk oldu. Konuk olduğu bu programda Gökhan Çıra neleri dile getirdi?

İlişkimizi 2 Sene Sakladık...

Armağan Çağlayan’nın ‘Gör Beni’ isimli YouTube kanalına konuk olan Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde boşandığı eski eşi Selin Ciğerci ile ilişkisi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sevgili oldukları il zaman ilişkilerini 1-2 yıl saklayan çift, daha sonrasında rahat ve açık bir ilişki yaşadıklarını söyledi. Ailesi ve yaşadıkları toplum tarafından onay görmediklerini söyleyen Gökhan Çıra eski eşi Selin Ciğerci ile hep güçlü ve beraber kaldıkları için saygı gördüklerini dile getirdi. Futbol kariyerinin özel hayatını sebebi ile sonlandırmak zorunda kalan Gökhan Çıra, ‘hayalim futbolcu olmak’ dedi. Küçük yaşlardan beri futbol oynayan Gökhan Çıra’ya özel hayatı yüzünden bir seçim yapması zorunlu kılınmış.  Eşi yüzünden istenmeyen Gökhan Çıra futbolu bıraktıktan sonra seçiminden pişman olmadığının altını çiziyor.

Gökhan Çıra’nın Hayallerini Yıkan O Söz!

'İlk defa açıklıyorum. Bir gün tribünlerden biri karım hakkında bir şeyler söyledi. O gün bütün hayallerimi çaldılar, ağlamadan edemedim. Aslında o gün futbolu bıraktım, o kelime' çok duygulandırıcıydı. Dışarıdan biri söylese aldırış etmem ama hayalimdeki meslekte yıkıldım.”

Gökhan Çıra Ve Selin Ciğerci Neden Boşandı?

Gökhan Çıra, 'Neden boşandınız?' Soruyu yanıtladı: 'Selin'le sevgiyle boşandık. Her yerde birlikteydik, evde, işte, dışarıda... Kıskançlık vardı. Dostça ayrıldık. Başta ve sonda çok kıskandım.' Düşman değiliz, konuşuyoruz…''Boşanma yeni olduğu için aynı iş yerinde çalışmak çok zor değil ama ileride zor olabilir. Boşanınca annem beni eve almadı. Kısmet, belki tekrar evleniriz. Her şeyin hayırlısı.” Diye açıklamalarda bulundu.

Gökhan Çıra Kimdir?

Gökhan Çıra, futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. 201

 yılında Galatasaray 19 yaş altı futbol takımına seçildi. 201

2015 sezonunda, Galatasaray forması altında 23 lig maçına çıktı ve 5 gol kaydetti. Yine bu sezonda UEFA Gençlik Liginde forma giyme şansı verildi. Bu ligde Anderlecht, Arsenal ve Borussia Dortmund'un 19 yaş altı takımlarına karşı toplamda 

 maçta forma giydi. 2015 yılında Galatasaray 21 yaş altı futbol takımına geçti. 20152016 sezonunda ise 26 lig maçında forma giyip, 3 gol kaydetti. Galatasaray altyapısı altında iki sezon geçirdikten sonra takımdan ayrıldı.

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!