Selin Ciğerci, Miami'deki Villasında Prensesler Gibi Büyüteceği Güzeller Güzeli Kızını İlk Kez Paylaştı

Önce cinsiyet değişimiyle sonra da kariyerindeki basamakları hızla tırmanışıyla fenomen olan Selin Ciğerci'yi tanımayan yoktur.

Lüks yaşantısı, sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla da sürekli gündem olan Selin Ciğerci'nin iki kez evlenip boşandığı Gökhan Çıra'ya da aşinasınızdır muhtemelen.

Hatırlarsanız, bir dönem çiftin boşanmadan önce verdikleri kararla, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen kızları sosyal medyada epey tartışılmıştı.

Fakat Saadet Selenay adını verdikleri dünya tatlısı bebek, hepimizin gönlünü fethetmişti.

Saadet Selenay'ı doğduğundan bu yana babası Gökhan Çıra'yla görmeye alıştık, hatta oradan takip ettik büyümesini. Ama Selin Ciğerci'yle henüz net bir anne-kız pozları yoktu. Ta ki bugüne kadar!

Geçtiğimiz günlerde önce Miami'de aldığı yeni evini, sonra da Nişantaşı'nda aldığı evi paylaşan Selin Ciğerci, kızını büyüteceğini birçok kez vurgulamış, gerekli sinyali hepimize vermişti aslında.

Ciğerci az önce, hasretini çektiği kızı Saadet Selenay'la karelerini ilk defa sosyal medya hesabından bu sözlerle paylaştı:

'Ne yazsam buraya az ama şunu söyleyeyim sevgili hanımlar! Gerçekten bu dünyada en çok anne olmayı sevdim bana her şeyden çok en çok ANNE OLMAK YAKIŞTI 🌹 Bana her gün bişey öğreten güzel kızım 🌹'

👇

👇

👇

Selin Ciğerci, aylardır rahat rahat paylaşamadığı belki yanında bile olamadığı kızına kavuşur nihayet anne-kız fotoğraflarını koyunca hem ünlü isimlerden destek geldi 👇

1. 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. Hem de tamamen kötü yorum yapanlara inat birçok sosyal medya kullanıcısından 👇

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

10. 👇

11. 👇

12. 👇

13. 👇

14. 👇 Güle güle büyüt Selin Ciğerci! ❤️

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

24 Yaşındaki Sevgilisiyle Altıncı Baharını Yaşayacağı Öğrenilen Mehmet Ali Erbil Dillere Düştü
Lübnan'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Alan Şevval Sam'ın Şakır Şakır İngilizce Konuştuğu Anlar Çok Konuşuldu!
Özgür Demirtaş'tan "AVM'de 750 Bin TL Harcıyorum" Diyen Dilan Polat Yorumu: "Maliye'nin İncelemesi Lazım"

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
21.09.2023

Vay şerefsizler vay, bunu mu güzelliyorsunuz?? Böyle bir dönmenin eline verilen bu çocuğun günahı ne ? Annelik içgüdüsü denen birşey var , kolay para kazanmak için dönen bir toptan bu içgüdü nasıl beklenir ?? Bu resmen vahşet

Bütün eşcinsel veya trans haberlerinin altında yazıyorsun. Şimdi bir daha baktım da eski yorumlarına istisnasız hepsinde varsın. Hiç sıkılmıyorsun değil mi? Veya şöyle sormak lazım: bu görevi sana kim verdi?

21.09.2023

Doğurup sokağa atanları,cinnet geçirip bişeye kızıp balkonda atan nice sadece biyolojik olarak “anne” olanları gördükçe bu kadar çok isteyen birisinin sahip olması sevindirdi… Çocuk açısından düşününce hem maddi açıdan hem manevi açıdan rahat bi hayat onu bekliyor 👏🏻👏🏻

22.09.2023

Hiç bi şey olmaz anneni babanı seçemezsin bu hayatta kendine göre düşünüyorsun seni büyütüp yetiştiren insanlar belki bizim ülkede büyürse dalga geçme zorbalık yapacakları için çocuğun psikolojisi etkileyebilirdi ama başka bi coğrafyada yetişeceği için kültür farklılığı olacağı için bu düşüncelerde olmayacağı kesin…

21.09.2023

Bu ülke de iyi bir hayat yaşamak için ya kestirmek lazım ya da kestirmeden vermek lazım. Nerede dönen varsa durumları şıkır adamı zorla ibne yapacaksınız.

22.09.2023

sende kestir askim yada bana ver :)))

TÜM YORUMLARI OKU (41)