Selin Ciğerci Konya'daki Linç Girişiminin Ardından Yaşadığı Zorlu Süreci İlk Kez Anlattı

Selin Ciğerci kozmetik firmasının Konya'daki açılışı sırasında bir grubun linç girişimiyle karşı karşıya kaldı. Yaşadığı o anlardan sonra herkes Ciğerci'nin durumunu merak etti ve ilk açıklama az evvel geldi.

Selin Ciğerci sosyal medya ünlüsü olduğu kadar aynı zamanda da bir iş insanı. Ciğerci'nin kendi adını verdiği bir kozmetik markası ve bu markanın şubeleri var.

Dün Selin Ciğerci'nin Konya'da şube açılışı yapacağını duyan bir grup insan, Ciğerci'nin Konya'ya gelmemesi için bir eylem başlattı.

Haberi alan Selin Ciğerci "Konyalıyım" yazan bir paylaşım yaptı ve Konya sokaklarında gezdiği bir fotoğrafını paylaştı.

Tim zorluklara rağmen Konya'daki şubesinin açılışını gerçekleştirdi Selin Ciğerci.

Ancak durumdan oldukça memnun görünen bazı sosyal medya hesapları da bu linç kampanyasına katıldı.

Kısa sürede şubenin önünde büyük bir kalabalık oluştu.

Kalabalığın Selin Ciğerci'yi linç etmek istediği belirtildi.

Selin Ciğerci bu linç girişiminden sonra ilk paylaşımını yaptı ve şunları söyledi 👇

Ve ardından şu sözleri paylaştı

Hiç kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Geçmiş olsun Selin Ciğerci!

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
13.03.2023

45 çocuğun tecavüzüne böylesine ses çıkarmadınız ya size insan bile demek içimden gelmiyor. Ne çeşit bir varlıksınız. Ya Ülke 'ülke değil ki tımarhane resmen. Sizin gibi yobazlarla aynı dünyada yaşıyor olmak gerçekten midemi bulandırıyor..

13.03.2023

çıkarmazlar tabi Cennette peygambere komşu köşklerine zeval gelir yoksa. Erkeklerinin nerdeyse %60'ından fazlası pavyonlara, translara birlikte olmaya giden iki yüzlü bir halk

13.03.2023

konyada canlı canlı hayvan öldürdüler yoktunuz şimdi ahlak bekçiliği yapıyorsunuz.. 45 çocugun tecavüzünde yoktunuz selin cigerci geldi diye sokaklara döküldünüz. sizin ahlak anlayışınıza sıçayım ben bok gibisiniz boook bok bile sizden daha güzeeeel be

13.03.2023

Bülent Ersoy gitse önlerini iliklerler

13.03.2023

Bülent Ersoy'un saray sofralarında ağırlanmasında sorun yoktur. Hareme dahil olursa kabul, olmazsa red. Bülent Ersoy kendilerinden ve hali hazırda Ciğerci’den daha kütleli bir marka olduğu için ilahi okuduğunda alkışlanabilir. Üzerine sarayın kanatları gerildiği andan itibaren zaten flu olan cinsel kimliği saydamlaşır. Homofobikleri rahatsız etmeme kalkanı kazanır. Yıllara yayılmış markalığı zaten ona belli bir kabul kazandırmış. Ciğerci ise piyasaya yeni girmiş bir marka olarak henüz güvenilirlik, alışkanlık kazanmadı suni insanlar için. Saray koruması da olmayınca katli vaciptir. Bunların iki yüzlü nevrotik ahlakı hiç şaşırtmaz.

Pasif Kullanıcı
13.03.2023

Hocam Bülent Ersoy un şöyle bir farkı var, bugünkü itici LGBT kimliğinden oldukça uzak bir profil kendisi. Kendisini bu yönüyle öne çıkarmadı hiçbir zaman, hep sanatı ile çıktı insanların karşısına. Halkın ona olan sevgisinin farkında olduğu için o da halka karşı itici bir faaliyette bulunmadı, sevdi saydı. Milletimiz aynı müsamahayı Zeki Müren e de göstermekte idi

TÜM YORUMLARI OKU (30)