Selin Ciğerci Kızlarının İsmini Açıklarken Gökhan Çıra Bebekleriyle İlgili Konuşanlara Çok Sert Çıkıştı

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, anne-baba olduğunu açıkladıktan sonra bugünün magazin gündemine oturdu. Selin Ciğerci kızlarının ismini Instagram'dan açıklarken, Gökhan Çıra da kendileriyle uğraşanlara gözdağı verdi!

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci her ne kadar boşanmış olsa da, yeni bir haberle gündemdeler: Bebekleri

Bebek haberini ilk önce Gökhan Çıra Instagram hesabından böyle duyurmuştu, belki görmüşsünüzdür.

Daha sonra Selin Ciğerci Instagram'dan uzun bir video yayınlayarak "Evet anne oldum" dedi şunları söyledi 👇

'Ben söylüyordum zaten, anne olmak istiyorum diyordum. Evet anne oldum, teyzesiniz; beni tebrik edebilirsiniz. Ağlamam asla, ben güçlü bir kadınım. Nasıl anne oldum? Eski eşimle biz evliyken biz bir yola başvurduk, başvurularımızı yaptık. Benim şimdi evlat edinmek için her şeyim okeylendi. Evladım yakında gelecek, uzun zamandır da odası var. Anne olmak istiyorum, eski eşimle barışmak yok. Çocuk bende kalacak, istediği zaman eski eşim onu alacak, bakacak. Her anne babanın ayrıldığı gibi.'

Ciğerci sözlerine şöyle devam etti:

'Ben çocuğumun eğitimi için her şeyi önceden ayarladım, İngiltere'ye gidebilirim, gitmeyebilirim. Burada da yaşatabilir, okutabilirim. Ama bana bu şekilde yaparsanız, ben alıp gitmek zorunda kalırım. Beni bir salın, ben kızıma bakmak istiyorum. İsmi Saadet Selenay Çıra. Soyismi eski eşimle beraber bu yola başvurduğumuz için o. Babası da o. Tebrik edin beni, ben hep anne olmak için dua ettim. Müsaade edin çocuğuma bakayım. Eski eşle barışma yok, iyi olsun mutlu olsun. Gizli kapaklı yapılan hiçbir şey yok. Her şey legal. Öyle ya da böyle anne oldum. Tebrik ettiğinizi ve mutlu olduğunuzu biliyorum.'

Ve daha sonra bebeklerinin isim hikayesini açıkladı...

Bu açıklamadan sonra Gökhan Çıra, kızlarıyla ilk pozunu verdiği bir fotoğraf yayınlayıp şunları yazdı 👇

Hızını alamayan Çıra "Sakın bizi çocuğumuzla denemeye kalkmayın. Kızım için neler yapabileceğimi aklınıza bile getirmek istemezsiniz" dedi.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'nin bebek sahibi olmasıyla ilgili her an başka bir gelişme yaşanıyor. Bakalım daha neler olacak?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Selin Ciğerci, Gözyaşları İçinde "Anne" Olduğunu Açıklayarak Herkesi Şaşkınlığa Uğrattı
Gökhan Çıra'nın Bebek Sürprizinden Sonra Ebru Şancı Selin Ciğerci ile Konuşmasını İfşa Etti
Evlat Edinme Şartları Nelerdir? Evlat Edinme Yaşı Kaçtır?

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
26.01.2023

Çocuk bu hayatı hak edecek ne yaptı😖

26.01.2023

beynim yandı anlamadım bu gökhanin fotosundaki bebek selin in evlat edindiği bebek mi.. bu bebek o bebek değilse neden isimler aynı ? 🤯🤯 eğer ortada bir evlat edinme varsa bu bukadar basit olmamalı o bebeğin ilerde büyüdüğünde maruz kalacağı ithamlar sonucu yaşaması muhtemel ruhsal bunalimlar dikkate alınmalıydı.. öyle kedi köpek sahiplenir gibi basit olmamalı evlat edinmek katı kurallar şartlar olması gerekmiyor mu ? parayı bas bebeği al bu mudur yani pess..

26.01.2023

bebek büyüdüğünde altından kalkacağı travmalar: biyolojik anne kim, neden istemedi, neden sattı, babam neden sevmediği birinden (biyolojik anne) çocuk yaptı, bu kadın neden beni satın aldı, ben alınıp satılan bir şey miyim, bu kadın beni seviyor mu, seviyorsa evlat edinmek varken neden satın aldı vs vs vs.... durumun tek artısı var: karıda bok gibi para var, iyi bir gelecek verecek belli. demedi demeyin: çok değil 15 sene sonra bu kız da ünlyüm diye gezer.

TÜM YORUMLARI OKU (8)