Selenit Kristali ile Güneş ve Ayın Güçlü Enerjilerini Yaşamlarınıza Taşıyın!

Selenit, adını Yunan Ay Tanrıçası “Selene”den almıştır.  Taç ve solar pleksus çakraları, Boğa ve Aslan burcuyla ilişkilidir.

Güneş, Yükselen ve Ay burcunuz bu burçlarda yerleştiyse bu şifa dolu kristali kullanabilirsiniz.

Diğer kristalleri pozitif olarak yükleyicidir ve güçlendirir. Güneş ve ayın enerjilerini birleştirerek onu süper güçlü hale getirir ve kişiyi zinde huzurlu pozitif noktaya taşır. Sadece fiziksel alan değil, aynı zamanda beden de negatif enerjileri ortadan kaldırır, boşlukları ve aurik alanları temizler. Çok güçlü enerji temizleyicisidir. Özellikle ev de kullanımı dışsal etkilere karşı çok faydalıdır.  Kişinin hayatındaki uyumu yeniden sağlar. Solar pleksus çakrasını taç çakrayla hizalar.  Sezgileri, vizyonları, hayalleri geliştirir ve ruh rehberlerinden gelen mesajları netleştirir. Ruhsal farkındalığı arttırır. Kişinin kişisel iradesi ile yüksek benliği arasında köprü kurar ve ruhsal ve maddi düzlemler arasında bağlantıyı çok güçlü hale getirir.  Güneşin enerjisini kişiye taşır ve kullanan kişiye canlılık ve cesaret katar. Aynı zamanda dolunay enerjisini dengeler ve Ayın enerjisine bağlanır ve kişinin artık büyümeye hizmet etmeyen döngüleri ve kalıpları serbest bırakmasına yardımcı olur. Kaygıyı ve endişeyi zihinden uzaklaştırır, düşünceleri çözer ve yıkıcı düşünme kalıplarını durdurur.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!