Selena'nın 'Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

2000'li yılların fenomen dizisi Selena çocuk izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Selena'nın çocuk oyuncuları da yetişkin olmalarına rağmen hala o çocuk halleriyle hatırlanıyor. Bu oyunculardan biri de dizide Nazlı karakterini canlandıran Dilara Kurtulmuş. Ailesinin sahibi olduğu giyim mağazasında çalışan bir personelin, Selena dizisi setindeki tanıdığı vasıtasıyla 8 yaşındayken dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Dilara Kurtulmuş, büyüdü genç kız oldu. Peki, Dilara Kurtulmuş kimdir? Dialara Kurtulmuş, kaç yaşında ve nereli? İşte hayatına dair merak edilenler...

2000'li yılların fenomen dizisi Selena'nın çocuk oyuncuları, yetişkin olmalarına karşın hafızalarda eski halleriyle hatırlanıyor. Başrollerinde Sinem Kobal, Sinan Çalışkanoğlu, Zuhal Topal, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Hazal Şenel, Gökhan Keser, Ümit Erdim gibi isimlerin yer aldığı dizi, 2006-2009 yılları arasında çocuk izleyeciler tarafından ilgiyle takip edilmişti.

Dilara Kurtulmuş Kimdir?

Dilara Kurtulmuş, 12 Mayıs 1998 tarihinde Avusturya'da dünyaya geldi. 2 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşti. Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünde tamamladı.

Çocuk yaşlarda birçok reklam filminde rol aldı. 2002 yılında Anne Babamla Evlensene dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra 'Hayat Bilgisi', 'Bir Dilim Aşk' ve 'Kadının Sessizliği' dizilerinde rol aldı.

2006-2009 yılları arasında yayınlanan 'Selena' dizisinde 'Nazlı' karakterini oynadı ve geniş kitlelerce tanındı. 2009'da 'Nefes' ve 2011'de 'Nuri' adlı projelerde oyuncu olarak yer aldı. Yine 2009 yılında 'Çınar' adlı kısa filmde oynadı.

Lise ve üniversite eğitimi sırasında herhangi bir projede yer almadı.

Sosyal medyada içerik üreten Dilara Kurtulmuş, 'influencer' olarak hayatını sürdürüyor. Video paylaşım sitesi Youtube'da yayınladığı videolar yüz binlerce kez izlendi. Dilara Kurtulmuş, 2021 yılı itibarıyla 23 yaşında ve bekardır. Dilara Kurtulmuş 1.63 metre boyunda, 51 kilo ve boğa burcudur.

Dilara Kurtulmuş'un Rol Aldığı Diziler:

  • 2002 - Anne Babamla Evlensene

  • 2003 - Hayat Bilgisi (Kardelen)

  • 2004 - Bir Dilim Aşk (Akasya)

  • 2005 - Kadının Sessizliği

  • 2006-2009 - Selena (Nazlı Aykar)

  • 2009 - Nefes (Nefes)

  • 2011 - Nuri (Ayşe)

Dilara Kurtulmuş'un Rol Aldığı Filmler:

  • 2009 - Çınar

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?