Selena'nın Ekrem'i Dizideki Sihir Sahnelerinin Nasıl Çekildiğini Anlattı

Çocukluğumuzun unutulmaz dizisi Selena'yı muhakkak hatırlarsınız. Dizideki sihir sahnelerinin nasıl çekildiği o dönem kafamızı epey karıştırmıştı. Ekrem karakterine hayat veren Hakan Altıner, Selena'daki sihir sahnelerinin nasıl çekildiğini yıllar sonra açıkladı.

KAYNAK: Tatlı Röportajlar

Buradan izleyebilirsiniz:

Selena dizisinin Ekrem'i Hakan Altıner, dizi hakkında yaptığı açıklamalarla gündemde.

Tatlı Röportajlar kanalına konuk olan Altıner, fenomen çocuk dizisi Selena hakkında merak edilenlere yanıt veriyor. Altıner, özellikle o dönem Selena'yı izleyen herkesin sorduğu 'Sihir sahnelerini nasıl çekiyorlar?' sorusuna açıklık getirdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı Ufuk Kaplan, Yıllar Sonra Ortaya Çıktı
Sahipsizler'in Yeni Bölümünün 3 Saat Olması Ufak Çaplı Bir Şok Yarattı
Bomba Geri Dönüş! Sahipsizler Dizisi Reytinglerde Zirveye Oturdu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
Oytun Erbaş'ın "Hokkabaz" Çıkışına Köpüren İrem Derici Ağzına Geleni Saydı: "Kı*ımın Profesörü!"
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
YORUMLAR
11.09.2025

abicim o zamanın teknolojisi dediğin 2007 falan, çok da şey değil yani, yapılırdı öyle montajlar, efektler. yerebatan sarayı güzel bilgi ama, ütopya diye bir yer olmadığını tahmin ediyordum ama şimdi emin oldum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ