Selena Gomez Kilo Aldığı İçin Kendisini Eleştirenlere "Beğenmezseniz Gidebilirsiniz" Diyerek Yanıt Verdi!

Aramızda Selena Gomez'i tanımayan yoktur.

Şarkıcı ve oyuncu olan Selena, genç yaşından beri medya sektörünün içinde. Başarılarıyla sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Selena, çıkardığı makyaj markası Rare Beauty ile de büyük bir başarıya imza attı.

Biliyorsunuz ki medyada iş yapınca eleştiriler de kaçınılmaz oluyor.

Aramızda belki bilenler vardır. Selena Gomez'e 2014 yılında sıklıkla şişlik, yorgunluk ve eklem ağrısına yol açan kronik bir otoimmün hastalık olan lupus teşhisi konmuştu.

Selena, 2014 yılında Apple+ belgeseli “My Mind & Me”de hastalığı hakkında konuşmuştu.

Duygusal belgeselde şarkıcı, hastalığının kötüye gittiğini ve yıllardır bu kadar dayanılmaz bir acı hissetmediğini açıklamıştı. Selena, gözyaşları içinde 'Sabah uyandığımda ağlamaya başlıyorum çünkü canım çok yanıyor' demişti.

Hastalığıyla başa çıkmak için de Selena'nın ilaç kullanması gerekiyor.

Selena Gomez, TikTok canlı yayınında lupus ilacının ciddi kilo dalgalanmalarına yol açtığını söyledi.

'İlaç aldığım zaman vücudum çok fazla su tutuyor ve ödem yapıyor. İlaç içmediğim zaman da kilo verme eğiliminde oluyorum. Lupus ilacı, ciddi kilo dalgalanmalarına yol açıyor.'

"Sadece yaşadıklarından dolayı herhangi bir şekilde utanç duyan herkesi cesaretlendirmek istedim. Kimse olayların arka planını bilmiyor."

"İnsanların sizin güzel ve harika olduğunuzu bilmesini istiyorum."

'Evet, belki kendimizi kötü hissettiğimiz günlerimiz var, ama sağlıklı olmayı ve kendime bakmayı tercih ederim. İlaçlarım önemli ve bana yardımcı olanın onlar olduğuna inanıyorum.”

"Ben bir model değilim ve asla da olmayacağım."

Selena Gomez, canlı yayını fanlarına ve hater'larına özel bir mesajla bitirdi.

'Sizi seviyorum çocuklar ve beni destekleyip anladığınız için teşekkür ederim. Anlamıyorsanız da defolup gidebilirsiniz çünkü dürüst olmak gerekirse insanları vücutları veya başka bir şeyleri için utandıramazsınız.'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Gördükten Sonra Dünyaya Bakış Açınızı Değiştirecek Her Biri Birbirinden Enteresan 17 Görsel
Uzaylı Zannettiğimiz Ama Aslını Öğrenince UFO Gören Masum Köylü Gibi Kaldığımız Uçan Cisimler
Kendisine "Seni Sadece Arkadaşım Olarak Görüyorum" Diyen Kadına 3 Milyon Dolarlık Dava Açan Adam!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
18.02.2023

bu arada bu hastalığından dolayı böbrek nakli de oldu. ağır ameliyatlar geçirdi, aşırı kılo alması ya da vermesi bu operasyon sonrası gayet normal de işte ne yazıkki halka mal olmuş isimlerden halkin beklentisi aşırı oluyor. onların da insan olduğunu unutuyorlar. bu arada kanser ve bu tarz kronik hastalıkların çoğundan kullanılan ilaçların içinde Kortizon var. Kortizonu şuan Kenyalı 30 kiloluk bi gence içirsek bi ayda 100 kiloya çıkabilir maalesef böyle aynı zamanda lanet bi ilaç ama sağlık herşeyin üstünde. ancak çeken anlar empati kurar.

18.02.2023

Hatırlamısınız bilmem ama Ebru Gündeş de geçirdiği beyin kanaması sonrası baya kilo almıştı. Halkımız, Amerikan halkına göre çok daha insaflı olduğu için paparaziler bile konunun haberini yapmamıştı o zamanlar. Ebru da büyük ihtimal o kiloları Koritzon yüzünden almıştır. herşey de bu ilacı kullandıkları için. ilacın özelliği ölüyü bile diriltmesi ama aşırı çok yan etkisi var.

18.02.2023

Lupus ciddi bir otoimmün rahatsızlıktır. Organlara hasar vermektedir. Kontrol altında tutulması için immünsüpresif ilaçlar kullanılması lazımdır. Bir çok otoimmün rahatsızlık için kemoterapi grubu ilaçlar, kortizon gibi bağışıklığı baskılayıcı tedaviler uygulanır ve bu sizde kilo, saç kaybı, ödem, kilo alımı, yüzde şişme gibi gibi gibi birçok yan etkiye sebep olur. Önemli bir uyarı: Kortizon alırken lütfen tuzu ve şekeri kesin. Not* Ben de otoimmün bir rahatsızlık olan MS sahibiyim ya da o bana sahip bilmiyorum 🥳🥳

Bende myastenia gravisim ya da o ben bilmiyorum . Zira otoimmün hastalıklar çok zor . Beni lupus sanıp yıllarca ilaç içirdiler dehşet şişmiştim . Biyopsi ile anlaşıldı da ilaçlar kesildi değişti normale döndüm .. millet bayılır yargılamaya

Pasif Kullanıcı
18.02.2023

Gözleri çocukluk aşkımın gözlerinin aynısı. Hiç unutamam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ