Selena Gomez'in Sürekli Yerin Dibine Sokulan Sevgilisi Benny Blanco Kıyafetiyle Eleştirilerin Odağı Oldu

Birlikteliklerinin ilk gününden beri tepki çeken Selena Gomez ve Benny Blanco çifti hiçkimsenin yorumunu takmadan ilişkilerini son derece aşık şekilde sürdürmeye devam ediyor. Birlikte bir basketbol maçı seyretmeye giden çiftin verdiği görüntüler ise yine ve yeniden olay oldu. Detaylar 👇

Olaylı özel hayatıyla magazin gündemine konu olan güzel şarkıcı Selena Gomez'in adını çalkantılı ilişikileriyle ve sonunda bulduğu aşkla şu sıralar sık sık anıyoruz.

Sağlık sorunları, sosyal medya paylaşımları derken yaptığı her hareketle göze batan Selena Gomez en sonunda sevgilisi Benny Blanco yüzünden tepki çekmişti.

Son zamanlarda, yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu sevgilisi Benny Blanco yüzünden hayranalarından beklenmedik tepkiler alan isim söylenenlere pek de kulak asmıyor.

Gomez'in hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu ve sonunda gerçek aşkı bulduğunu söyleyen çokken sevgilisine yapılan eleştiriler yine de son bulmuyor...

Geçtiğimiz gün bir basketbol maçına brilikte katılan çift kameralara poz kesti ve aşklarını kanıtlamak istermişçesine gülümsedi.

Özellikle Selena Gomez'in objektiflere oynarmışçasına verdiği pozlar ve iklinin basketbol maçı için tercih ettiği abartılı kıyafet gözlerden kaçmadı.

İlginizi Çekebilir:

Kylie Jenner'ın Sevgilisi Timothee Chalamet'ten Hamile Kaldığı İddialarına "Bir Dur Artık" Tepkileri Yükseldi
Şımarıklığın Bu Kadarı! Kim Kardashian'ın Asistanından Her Sabahki İsteğini Duyanlar Kulaklarına İnanamadı
Oldubittiye Getirdiler! Kendinden Yaşça Büyük İsimlerle Evlendiklerinde Daha Ergenlik Yıllarında Olan 14 Ünlü

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR

Ben Eser yenenler denen angusla berfu gibi bir kadını görünce bunlara şaşırmayı bıraktım. Tabii bunlar gibi bir.çok var,osmanbey şişli maçka nişantaşı yanlarında kızların ya reynmen yada uzi tipli tipiptipler oluyor Sokaklar da çiftler birbirinin kopyası erkekler ya kirli sakal kısa saç,yada tamamen dazlak güneş gözlüğü ve uzun hacı hoca sakalı yanlarındaki kızların hepsi metart ve femjoy kızlarıı sanki,yan yana gelince de sokakta, selena ile bu kim milyoner olmak isterde ki Arda Ayten tipli gebeş gibi bir görüntü oluyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ