Selen Görgüzel'in Tiyatroda İrfan Kangı ile Öpüşmesini İzlediği İçin Olay Olan Hamdi Alkan'dan İlk Açıklama

'Seviyorsan Git Ayrıl Bence' isimli tiyatro oyununda Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel, rol gereği diğer oyuncu İrfan Kangı ile öpüşmüş bu da epey olay yaratmıştı. Çünkü izleyicilerin arasında Hamdi Alkan da vardı. Oyun çıkışı soruları yanıtlamayan ünlü yönetmen, olayın hala konuşulması üzerine bugün ilk açıklamasını yaptı ve 'Asla rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir durum da yok. Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır.' dedi!

Geçtiğimiz günlerde eşi Selen Görgüzel'in tiyatro oyununda rol gereği İrfan Kangı ile öpüşmesini izlediği için gündem olan Hamdi Alkan, epey konuşulmuştu.

Hatta adama demediklerini bırakmamışlardı!

Size burada da bahsetmiştik.

Eşi Hamdi Alkan da İzledi! Selen Görgüzel'in Tiyatro Oyununda İrfan Kangı ile Ateşli Öpüşmesi Gündem Oldu

Sahne öncesi İrfan Kangı oyunu durdurup Hamdi Alkan’dan “Bu sahnede öpüşmemiz gerekiyor” diyerek izin istese de bu olay konuşulmaya devam etti.

Oyunun ardından soruları yanıtlamayan Hamdi Alkan, 'Oyununun önüne geçmek istemiyorum' ifadelerini kullanmış ve yorum yapmamıştı. Bugün ise ilk açıklama geldi!

"Asla rahatsızlık duymadım."

'Kıskanılacak bir durum da yok. Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır.' dedi!

Destekleyici eşten daha tatlı bir şey var mı ya?

Mutluluğunuz daim olsun! 😍

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
20.11.2021

Bana göre doğrusu rahatsızlık duyulmalıdır. Hamdi Alkan'ı eleştirmek ise bana düşmez. Yalnız şu durumları güzellemeleriniz yok mu millete ? :) İçerik ayağına bir de... Herhangi bir erkek kalkıp da bu durumda: "Öpemezsin kardeşim" dese, ultimatomu koysa, sonra da boşanmaya kadar gitse mevzu bu herif kötü mü oluyor şimdi desteklemediği için ? O yüzden bu içerik bomboş. Bize ne Hamdi Alkan'dan ? Editörün yorumu da, Hamdi Alkanın tercihi de kimsenin kılavuzu olamaz. Bunların toplamı da aynı şekilde. O yüzden şu haberi normal şartlar altında görmüyor olmamız gerekirdi.

20.11.2021

Konya Ovası, İç Anadolu Bölgesi'nin orta ve güney kesiminde yer alıp, büyük bölümü Konya ili içinde yer alan çanak biçimli ovadır. Çukurova'da yer alan delta ovasından sonra Türkiye'nin en büyük ikinci ovasıdır. Bu ova ülkenin tarım alanlarının yüzde 17'sini karşılar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ