Selçuk Özdağ'a Saldırmıştı: Gülahmet Türk, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Oldu

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıranlar arasında bulunan Gülahmet Türk, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı olarak atandı. Özdağ bu atamaya tepki gösterdi. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak 2021 tarihinde, cuma namazına gitmek için evinden ayrıldığı sırada 5 kişinin sopalı saldırısına uğramıştı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Özdağ hastaneye kaldırılmıştı.  Saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada saldırının arkasındaki isimlerin Ülkü Ocakları bağlantılı kişiler olduğu ortaya çıkmıştı.

Saldırının failleri arasında yer alan Gülahmet Türk, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı olarak atandı.  Türk'ün ataması nedeniyle düzenlenen törene Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da katıldı.

Gülahmet Türk (solda) ve  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım 

Özdağ: Bu göreve kim atadı?

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, kendisine saldıranlar arasında bulunan Gülahmet Türk'ün Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanı yapılmasına, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Özdağ, Twitter hesabından '15 Ocak 2021'de şahsıma yapılan kalleş saldırıda yer alan bu kişiyi bu göreve kim atadı Sn.Bahçeli’ye soruyorum?' derken, Gülahmet Türk'ün atama kararını paylaşarak, 'Bana yapılan saldırı ile ilgilerinin olmadığını söyleyenlere ithaf olunur' diye yazdı.

Popüler İçerikler

Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.06.2021

bu ülkücülerdeki hiyerarşi böyle işliyor. kadın pazarlayanlar, uyuşturucu ticareti yapanlar birilerinin komutuyla insanlara saldıranlar, burda bazı görevlere geliyor.sevilip saygı gösteriliyor.

12.06.2021

En fazla 1 senelik saltanatınız var. Tadını çıkarın çünkü sandığa gömüldüğünüzde ne MHP ne de ülkü ocakları kalacak. Kaçacak delik arayacaksınız...

12.06.2021

Böylelikle Ülkü ocaklarının; İllegal işler yapan, Üniversitelerde eğitimi sekteye uğratan kollektif gruplardan hiç bir farkı olmadığını bu tip işleri yapanları ödüllendirdiğini görüyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (4)