Selçuk İnan'ın Kadro Dışı Kaldığı Söylentilerinin Ardından Taraftarlar Kaptanına Sahip Çıktı!

Selçuk İnan'ın kadro dışı kaldığı söylentileri yayıldıktan sonra Galatasaraylı taraftarlar twitterdan #SelçukİnanKaptanımızdır etiketini Türkiye gündeminde 2. sıraya taşıdı. Selçuk İnan yaptığı açıklamada kadro dışı kaldığı haberlerini yalanladı.

Selçuk İnan'ın açıklamaları;

'Kadro dışı yok. Yarın başkanla konuşacağım. Toplantı çok iyi geçti. Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek ile görüşmem iyi geçti. Şu an için herhangi bir sıkıntı yok. Takımda en iyi anlaştığım isimlerden biri Ayhan Akman'dır. Sadece oyuna girmek istediğimi söyledim. Yaptığım buydu'

Hatırlanacağı üzere Galatasaray kaptanı Selçuk inan, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında ısındırılmasına rağmen oyuna alınmamıştı. Cavanda'nın oyuna girmesiyle birlikte sinirlenen futbolcuya yardımcı antrenör Ayhan Akman müdahale etmiş ve iki isim arasında yedek kulübesinde tartışma yaşanmıştı.

Sosyal medya tepkileri;

1.

Aslanstatisticc

2.

PesindeyizApp

3.

karapnargs

4.

inanmayanlar

5.

ozkan226

6.

DisiAslan_Mrv

7.

cevatekmen_31

8.

CimbomInfo

9.

tayfunakhoroz

10.

cnfthh

11.

Fikirtepeli_83

12.

mustafagurbuz05

13.

Statistic1905

14.

altunterim

15.

CimbomBey

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
21.11.2016

biz farklı maçları mı izliyoruz tartışma yanlış olabilir ama bu adam özellikle son 2 sezondur hiç bir şekilde formanın hakkını vermiyor sadece gerçek galatasaraylı olmak herşeye yetiyorsa takım 5 milyon kişi olurdu

Pasif Kullanıcı
22.11.2016

Son 2 sezon mu ilk sezon dışındaki sezonlar vasat. Yani şu abartıya göre baya baya vasat.

22.11.2016

Pek katıldığımı söyleyemem içeriğe. Tamam Selçuk iyi çocuk ama 2 hatta 3 sezondur piyasada yok. Form düşüklüğü değil mesele. Mesele ruh, iştah meselesi. Şu anda Allah versin hiçbirinde yok iştahta neyse ama Selçuk şöyle iyi kızağa çekiyorlar yedirmeyiz gibi cümleler bana biraz saçma ve samimiyetsiz geldi.

22.11.2016

Selçuk geldiği ilk iki sene takımın en iyisiydi ve hakettiği övgüyü alıyordu.Burak la beraber şözleşmeleri uzatıldıktan sonra çiftliğe çevirdiler . Heleki bir Fenerbahçe maçında yaptığı bence affedilmezdi.KAPTANLIK pazubandını bırakıp çıkmak istedi ya orda cezası verilecekti.Bir benzerini Sabride yaptı. İyiyken övgü alıyorsa kötüykende eleştiriyi alacaklar.Unutmayalım övülürkende eleştirirkende işini yapıyorlar paralarını alıyorlar.Selçuk takıma ağırlığını hiç bir zaman hissettiremedi. Etliye sütlüye karışmadan KAPTAN OLUNMAZ.

TÜM YORUMLARI OKU (9)