Selçuk Bayraktar 'Politikaya Girecek misiniz?' Sorusuna Yeşil Işık Yakarak Yanıt Verdi

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Ankara'da düzenlendi. T3 Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafında organize edilen festival kısa sürede gündemde yer aldı.

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 30 Ağustos’ta başkentte başlayan festivalde pek çok açıklamada bulundu.

İlk milli insansız savaş uçağı prototipi Bayraktar Kızılelma'nın mimarı olan Selçuk Bayraktar teknoloji meraklıları ile buluştu.

Bayraktar, Patronlar Dünyası’ndan Toygun Atilla’nın sorularını özel olarak yanıtladı. Bayraktar'a "Politikaya girecek misiniz?" sorusu yöneltildi.

Önceki yıllarda da siyasete girip girmeyeceği tartışılan Selçuk Bayraktar, “Milli teknoloji hamlesi idealini gerçekleştirme yolunda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Bayraktar, ''Yani mücadele politikayı, siyaseti gerektiriyorsa burada biz korkup da geri dönecek değiliz ki" açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Teknofest'te Trendyol Rüzgarı: Yeni Yapay Zeka ve Robotik Kodlama Atölyesi Teknoloji Severler ile Buluşuyor!
TEKNOFEST Ankara Nihayet Başlıyor! Büyük Etkinlik Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey Burada!
AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek'ten Kılıçdaroğlu ve Yavaş'a Göndermeli TEKNOFEST Daveti

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
02.09.2023

Akılları sıra yol yapıyor birini gördük bakalim sizide görürüz.Baykar yaptıkları güzel işler tebbrikler ama sanki onlardan başkası yok bu ülkenin aselsani,tusasi anka ,aksungur yaptı onlar niye konuşulmuyor.Yaptiklari iyi ama damat diye bu şekilde ayrıcalık iyi değil

02.09.2023

Damat olmasa bu kadar imtiyaz sağlanmasa acaba yine bunları başarabilir miydi?

02.09.2023

Daha bir kaç hafta önce ABD uçak gemisine binmesinden belli! O uçak gemisine muhalefetten biri binseydi bizim sözde İslamcı minnoşlar neler söylerdi neler, o Akitler, Sabahlar, Hürriyetler vs. Ne başlıklar atarlardı ne yazılar yazarlardı! Selçuk Bayraktar Bugün Türk savunma sanayisinde Erdoğan Eliyle tekelleştiriliyor. Bayraktardan önce İHA ŞIHA yapan şirketlerimiz varken Selçuk bayraktara büyük kıyak çektiler ve şimdi sanki ülkenin tek savunma silahlarını bu üretiyor sanıyorlar! Ayrıca partiler üstü olması gereken şirketin yöneticisi politikaya atılmaya karar vermiş, ne de olsa kaynatası yaşlandı, yerine bi “Damat” bırakır artık. Damat selçuk paşa!

02.09.2023

İktidarın değişmesinden endişe ediyoruz dediği gün girdi zaten

TÜM YORUMLARI OKU (22)