Selçuk Bayraktar'dan Dikkat Çeken Sözler: "SİHA'ları Geliştirdiğimizde Teröristten Değil CHP'den Cevap Geldi"

İzmir'de gerçekleşen TEKNOFEST'te konuşan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, dikkat çeken açıklamalara imza attı. Bayraktar, 'SİHA'ları ilk geliştirdiğimizde ilk cevap teröristten değil CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan geldi' sözleriyle gündem oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve SİHA/İHA sistemlerinin mimarı Selçuk Bayraktar, İzmir'de gerçekleşen TEKNOFEST'te dikkat çeken açıklamalar yaptı.

👇

Selçuk Bayraktar'dan Elon Musk'a Açık Davet: "TEKNOFEST Onun İçin de Bir İlk Olacak"

Bir taraftan siyaset üstü tutulan, bir taraftan da siyasete girip girmeyeceği merak konusu olan Selçuk Bayraktar, Candaş Tolga Işık'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

"Biz SİHA'ları ilk geliştirdiğimizde, ilk cevap teröristten gelir diye bekliyorduk; meclisten geldi. CHP'li Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan geldi ve bu sistematik şekilde devam etti. Terörle mücadelede meşru bir operasyon yürütülüyor." diyen Bayraktar'ın sözleri dikkat çekti.

Sezgin Tanrıkulu, SİHA'lar ile sivillerin de vurulduğunu öne sürerek; “Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA’lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır” sözleriyle dikkat çekmişti.

İlginizi çekebilir:

Mansur Yavaş Belediye Meclisine Ateş Püskürdü: “Bizi Engellemek için Halkın Sağlığı ile Oynuyorlar!”
Akvaryumları İçin Taş Topluyorlarmış: Belçikalı Turistler Tarihi Eser Kaçakçılığı Şüphesiyle Gözaltına Alındı

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
28.09.2023

Selçuk Bayraktar konusunda uzlaşmaya varılmış anladığım kadarıyla. Berat Albayrak ve Süleyman Soylu da tutmayınca başka kimse kalmadı zaten.

28.09.2023

ATADAN chpliyim ama sezgin gibiler sayesinde oy vermiyorum.. bu "damat" gibileri de bozuk saat gibi.. allahız belânızı versin

28.09.2023

Şimdi de sen gir siyasete. Sende sik azcık. Nedşr ki yani alıştık zaten

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ