Selahattin Paşalı'nın Eşi Lara Paşalı, Kızı Leyla Pera'yı Emzirdiği Bir Poz Paylaşarak Yaşadıklarını Anlattı!

Selahattin Paşalı ile eşi Lara Paşalı, geçtiğimiz ay kızları Leyla Pera'yı kucaklarına almıştı. Lara Paşalı, kızı Leyla henüz 9 günlükken onu emzirdiği bir fotoğrafı ve hislerini paylaştı...

Aşk 101'in Fındık Osman'ı, Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Halit'i başarılı oyuncu Selahattin Paşalı, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Lara Tümer ile dünyaevine girmişti, hatırlarsınız.

İçinde resmen masal kareleri barındıran bu evlilikten burada bahsetmiştik!👇

Selahattin Paşalı ile Lara Tümer Evlendi! Gelinlik ve Damatlık Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyadan güzel giden birlikteliklerine ve aşklarına şahit olduğumuz çiçeği burnundan çiftimiz, evliliklerinin üzerinden birkaç ay geçtikten sonra kızları Leyla Pera'yı kucaklarına almıştı.

Lara Paşalı kızlarının dünyaya gelişini bu fotoğrafla duyurmuş, "İsimlerimizi anne&baba olarak değiştirdik" demişti! ❤️

Aşklarına ve mutluluklarına hayran kaldığımız çiftimizin, kızları Leyla'nın da aileye katılmasıyla birlikte mutlu aile tabloları tamamlanmıştı!

Hamilelik döneminde de paylaşımlar yapan ve büyük beğeni toplayan Lara Paşalı,

Dün kızı Leyla Pera'yı emzirirken bir pozunu paylaştı ve neler hissettiğini anlattı!

"Burada daha 9 günlüksün🥲 Ne zor şeymiş emzirmek/emzirmeyi öğrenmek. Ağlamaktan helak olmuştum onu besleyemeyeceğim diye. Beceremiyorum diye kendimi yerken mastit olma yolunda gidiyordum ki imdadıma @_ayse.ebee_ yetişmişti🤍"

"Saatler süren masajlar sonrasında kendimle başbaşa kalıp Zen bir ortam oluşturdum ve olumlamalar yaptım. Ben yapabilirim ve yapıcam dedim ve sakin bir ruh halimle deneyip başardım. Sadece uyuyup kendimi toparlamaya ihtiyacım varmış. Demem o ki her “yeni anne” başka zorluklar yaşıyor."

"Benim en zorlandığım emzirmeyi ilk günden öğrenememekti. Size basit görünen ama benim için hayatı kolaylaştıran bir şeydi bunu öğrenmek. Fakat en önemli öğrendiğim şey bu süreçte ; ilk önce siz iyi olucaksınız, sonra bebeğinize bakıcaksınız 🤍"

Lara Paşalı ne güzel anlatmış! Anne olmak ne güzel, ne farklı bir duygu değil mi? ❤️

Yorumlarda buluşalım!

Lara Paşalı'yı yakından tanımak isteyenleri şöyle alalım!

Pera Palas'ta Gece Yarısı'yla Gönlümüze Taht Kuran Selahattin Paşalı ve Onun Gönül Tahtının Sahibi Lara Tümer

Bu içeriklere de mutlaka göz atın...

Beklenen An Geldi! Selahattin Paşalı ve Lara Tümer Çifti Kızları Leyla Pera'yı Kucaklarına Aldı
Aşk 101 Dizisindeki Osman Rolüyle ve Yakışıklılığıyla Herkesi Etkileyen Selahattin Paşalı'yı Yakından Tanımaya Ne Dersiniz?

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
11.08.2022

şu dünyaya çocuk getirme olayını abartmasak mı ya... yok emzirmeyi öğrenmiş de...sütün varsa eğer çocuğun ağzına da meme ucunu verince emiyo zaten kendisi içgüdüsel olarak bi abartmayın

11.08.2022

tamam o durumlar da var ama bu kadar abartıya illa ki memeden beslemeye çalışmaya yok acıdı ağladım bilmem ne kendime zen alanları oluşturdum diye saçma açıklamalara ne gerek var... biberon var yenidoğan maması var yap içir ama yok illa ki bi anne kutsamalığı bebekle arada bağ oluşturma çabası saçmalığı...çocuk biberondan içince anaya bağlanmayacak sanki

11.08.2022

Bende 3 aylık anneyim ve o emzirememenin verdiği üzüntüyü yaşamayan anlamaz arkadaşlar. O yüzden abartıyor gibisinden yorumlar yapmayın.İlk 10-15 gün lohusa psikolojisi berbat birşey zaten herşeye ağlıyorsunuz birde çocuğunuza yetememek o kadar ağır ki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ