Selahattin Demirtaş da TUSAŞ'a Yapılan Terör Saldırısı Hakkında Açıklama Yaptı: "Saldırıyı Kınıyoruz"

Türkiye bugün hain bir terör saldırısı ile sarsıldı. Ankara, Kahramankazan'daki TUSAŞ'a düzenlenen saldırıda 4 kişi şehit oldu, 3'ü ağır olmak üzere 14 de yaralı var. Saldırıya dair, farklı ülkeler de dahil pek çok siyasi isimden açıklama geldi.

Düzenlenen terör saldırısında ölü ve yaralıların dışında rehinelerin de olduğu ve operasyonun sürdüğü belirtilmişti.

Geçtiğimiz dakikalarda İçişleri Bakanlığı yetkililerine ulaştığını belirten Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, operasyonun sona erdiğini, içerde herhangi bir rehine bulunmadığını açıkladı.

Sizinle burada paylaşmıştık;

İçişleri Bakanlığı'na Ulaştığını Söyleyen Mehmet Akif Ersoy Operasyonun Son Durumu ile İlgili Açıklama Yaptı

Saldırı ile ilgili 'PKK' ihtimalleri üzerinde durulurken tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'tan da konuyla ilgili açıklama geldi.

"Ankara’daki saldırıyı kınıyoruz." diyen Demirtaş, demokratik siyaseti ve barış arayışlarını itibarsızlaştırmaya çalışan hiçbir yaklaşımı kabul etmeyeceklerini söyledi.

'Ankara’daki saldırıyı kınıyoruz, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralılara da geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar temenni ediyoruz.   

Sorunlarımızın konuşarak, diyalogla, siyaset yoluyla çözülmesi arayışlarını kanla kesmeye çalışan anlayış bilmeli ki eğer Öcalan bir inisiyatif alır ve siyasetin önünü açmak isterse tüm gücümüzle arkasında olacağız.   

Demokratik siyaseti ve barış arayışlarını itibarsızlaştırmaya, iradesiz kılmaya yönelik hiçbir yaklaşımı kabul etmeyecegiz. Herkes hesabını kitabını buna göre yapmalıdır. Barış isteyenlerin sesinin, kimden gelirse gelsin bu defa bastırılmasına asla izin vermeyeceğiz.'

İlginizi çekebilir;

CHP Lideri Özgür Özel de TUSAŞ'a Gerçekleştirilen Terör Saldırısı Hakkında Konuştu
TUSAŞ'a Gerçekleşen Saldırıda Rehin Alınan Bir Kişinin Yakını Konuştu: "Güvenli Bölgeye Alındıklarını Söyledi"
Muharrem İnce'nin 2011'de Terörist Başı Öcalan'ın Af İhtimali Hakkında Söyledikleri Yeniden Hatırlandı

Popüler İçerikler

Ankara’daki Terör Saldırısı Sonrasında Devlet Bahçeli’den İlk Mesaj: “Mücadele Azmimizi Kıramayacaklar”
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
YORUMLAR

Ne günlere kaldık? Terörist dahi açıklama yapabiliyor, hiç kızarmadan kınıyoruz diyor!

23.10.2024

hiç sormayın saçmalığın dip âlâsı

23.10.2024

Yüz verirsen ayıya gelir pisler vatan toprağına. Siz alet olmasaydınız, ideoloji yalanlarıyla tasmanızdan tutanların üç kuruşu için ihanet içine girmeseydiniz zaten Türk ile Kürt’ün derdi olmayacaktı Tc sınırları içinde. Pkk niye kurulmuş, nasıl palazlanmış, kimlere hizmet ediyor neticede detaylıca bakın derim. (Ayılardan özür diliyorum)

23.10.2024

👏👏👏

23.10.2024

2014 de bir çözüm süreci daha olmuştu, okullarda andımızı kaldırdılar kürtlerle işli dışlı oldular, sonra araları tekrar bozuldu araya fetö girdi dediler. 2015-16 bayağı karanlık yıllardı türkiye için Ankara gari patlamaları, diyarbakır sur olayları, şimdi aynı olaylar tekrar yaşanıyor. Teröristlerin yeri meclis değil sarı tormadır!

TÜM YORUMLARI OKU (38)