Seksi Pozları ve Sivri Dilli Açıklamaları ile Adından Söz Ettiren Can Yaman'ın Doğum Haritasını İnceliyoruz

Son zamanlarda adını Dolce&Gabbana reklam filmiyle duyduğumuz Can Yaman, markanın projesi için verdiği seksi pozlarla magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Erkenci Kuş' ve 'İnadına Aşk' dizileri ile tanıdığımız Yaman, oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşamıştı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'den İtalya'ya taşınan ünlü oyuncu şu sıralar ''Viola come il mare'' adlı İtalyan dizisiyle beğeni topluyor. Pek yakında, Disney+'da yayınlanacak olan, 'El Turco' dizisinde ise başrol oynayacak. Yaman'ın daha şimdiden yurt dışında çok büyük bir hayran kitlesi var. 

Adını dünyaya duyuran başarılı ve yakışıklı oyuncunun burcunu ve yükselen burcunu merak edenler vardır. Gelin, Can Yaman'ın doğum haritasını detaylıca inceleyelim...

Güneş burcu Akrep!

Kişisel kimliği sembolize eden Güneş burcunun Akrep'te olmasına şaşırmamak gerek! Yaman, Akrep enerjisini çekiciliği ve üzerindeki şeytan tüyü ile taşıyor. Sivri dili zaman zaman başına dert olsa bile onun açıklanamayan bir çekiciliği var. Diğer yandan düşüncelerindeki kararlılığı seksi ve öz güvenli bir kişilik ve Güneş'in 4'üncü evde olması da dışarıya tam bir evcimen, aile babası gibi görünmesine neden oluyor.

Yükselen burcu Aslan...

Ünlü oyuncunun haritasında bir Aslan teması olmazsa olmaz... Uzun ve gür saçları, geniş omuzları ve gövdesi tam da Aslan burcunun vereceği özellikler arasındadır. Yükselen burcunun Aslan'da olması çevresine kaygısız ve eğlenceli bir imaj çiziyor.

Ay burcu Balık...

Oysa o tam bir aşk adamı! Yaman'ın çapkın bakışlarına aldanıp flörtöz olduğunu düşünmeyin. Aşk hayatında duygusal bir Balık erkeği olabilen Yaman için uzun birliktelikler ve bağlılık çok önemli.

Merkür Akrep burcunda!

Yaptığı dobra açıklamalar ile magazin gündeminde çokça konuşulan Yaman'ın sivri dili ve zekası Merkür Akrep burcu oluşundan kaynaklı gibi görünüyor. İnatçı ve keskin sözleri nedeniyle onu yolundan çevirmek imkansız olabilir.

Venüs'ü Oğlak burcunda...

Hayatındaki kadın nasıl birisi olabilir, diye merak edeniniz varsa Yaman, işinde başarılı ve kariyer sahibi kadınlardan hoşlanıyordur. Açıkçası pek eğlenceli tiplerle anlaşamaz bile denebilir. Kendisi gibi güçlü duruşlu ve otoriter kimselere çekiliyor olabilir. Aşk hayatında kadının baskın olmasını arzular.

Mars'ı Akrep'te!

Başarılı oyuncunun haritasındaki Akrep stelyumunu fark ettiniz mi? Bu onu zor ancak aşırı gizemli bir karakter yapıyor. Zaten özel hayatını sır gibi saklamasından, konuştuğu zamanda ilginç detaylar ile bizleri şaşkına çevirmesinden belli değil mi? Yaman, tıpkı bir Akrep burcu gibi cinselliğe önem veriyor olabilir. Sporcu ve beslenmesine dikkat eden yönü de Mars Akrep burcu oluşundan geliyor olabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Türkçe Popun Atarlı Giderli Şahsiyeti Demet Akalın'ın Merkür Burcunun Koç Olduğunun 8 Kanıtı
Doğum Haritasında Ay Balık Burcunda Ne Demek? Ay Burcu Balık Kadınları ve Tüm Bilinmeyenleri!
Kiminle Aşk Yaşasa Olay Olan Şeyma Subaşı'nın Merkür Burcunun Yengeç Olduğunun 10 Kanıtı
Özel Hayatı ile Gündemden Düşmeyen Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Doğum Haritası

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!