Seks Sahneleri Yüzünden Eleştirilmişti! Poor Things'in Başrolü Emma Stone, Suçlamalara Okkalı Bir Cevap Verdi

2024 Oscar ödülleri adayı 'Poor Things' sıra dışı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla son zamanların en çok konuşulan filmleri arasında. Özellikle filmde Bella karakterine hayat veren Emma Stone'un seks sahneleri sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Emma Stone kendisine yöneltilen suçlamalara yanıt verdi. Detaylar içerikte!

Yunan senarist ve film yönetmeni Yorgos Lanthimos'un son filmi 'Poor Things' çarpıcı senaryosu ve iddialı sahneleriyle son zamanların en dikkat çeken yapımlarından biri. Film, 2024 Oscar ödüllerine aday ve şimdiden çok damga vuracağı belli.

Viktorya dönemi Londra'sında geçen film, Bella adlı bir genç kadının ölümünden sonra sıra dışı bir bilim adamı tarafından bebek olarak hayata döndürülmesini konu alıyor.

Emma Stone filmde, doğmamış bir bebeğin beyni kafasına yerleştirilen Bella'yı canlandırıyor ve filmde Bella'nın ilk orgazmını yaşayarak cinsel bir keşfe çıkması anlatılıyor.

Ülkemizde 9 Şubat tarihinde vizyona giren Poor Things, sinefiller tarafından çok merak edilmişti. Hatta vizyona girdiği halde izleyemeyenlerin sosyal medyadaki paylaşımları hiç bitmek bilmemişti.

Filmi izleyenlerin ve izleyemeyenlerin tepkisini bu içerikten öğrenebilirsiniz:

Sinefillerin Heyecanla Beklediği 'Poor Things' Filmini İzleyenlerden ve İzleyemeyenlerden İlk Tepkiler Geldi

Oscar adayı Poor Things'in başrol oyuncusu Emma Stone, filmdeki seks sahneleri için hem övgüler toplamış hem de epey fazla eleştiri konusu olmuştu.

Independent'te yer alan habere göre Emma Stone, cinsiyetçi, istismarcı ve rızasız olarak eleştiri yağmuruna tutulan seks sahneleri hakkındaki suçlamalara yanıt verdi.

The Times'a seks sahneleri hakkındaki eleştirilere cevap veren Stone,

'Poor Things filminde hem oynadım hem yapımcılığını üstlendim. Yetişkin bedeninde bebek beyni taşıyan Bella'nın seks sahnelerinin hiçbirinde onu bir çocuk olarak görmedim' dedi.

Emma Stone yaptığı açıklamada,

'Poor Things'i eleştiren kesimin bugün filmleri nasıl izleyip tükettiği ortada. Sosyal medyada yargılamak ve linçlemek için bunu yapıyorlar. Ama benim gördüğüm bu filmi romantik komedi olarak düşünenler de var korkunç bulanlar da. Bence bu harika bir şey' sözlerini ekledi.

Siz Poor Things'i izlediniz mi? Filmin anlatımını ve konusunu nasıl buldunuz? Yorumlara buyrun!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Çılgın Hırsız'ın Aşırı Komik Minyon Ekibi, Super Bowl'daki Yapay Zeka Reklamlarıyla Ortalığı Kahkahaya Boğdu
Jenna Ortega ile Martin Freeman'ın Müstehcen Sahnelerine Yakınlık Koordinatöründen İlginç Bir Açıklama Geldi
Vampir Seksi ve Küvet Sahnesiyle Tartışma Yaratan Filmin Yönetmeninden Şaşırtıcı Bir İtiraf Geldi

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
YORUMLAR
12.02.2024

Zeka geriliği nedeniyle yetişkin bedeninde çocuk zekasında olan milyonlarca engelli birey var dünyada! Onlar bedeni büyük de olsa çocuk aklına sahip oldukları için cinsel yaklaşımlardan psikolojik ve fiziksel olarak zarar görür, onlara zarar vermek isteyenleri de ayırt edemezler! Zaten kimse de böyle insanlara cinsel bi amaçla yaklaşmamalı çocuk olarak görmeli! Hollywood’un iki yüzlü yaklaşımları, şöyle iddialı yapım böyle merakla bekleniyor denilerek her yerde karşımıza çıkıyor! İçinde hep bir cinsellik hep bir pedofilik yaklaşım hep bi gizli sapkınlık!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ