Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz, Eşi Tarafından Tabutuna Sarılarak Uğurlandı

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi Yunus Emre Geçti tarafından tabancayla vurulan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz, gözyaşlarıyla memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Şeyda Yılmaz'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Sivas'a götürüldü.

Cenaze namazı öncesi şehidin eşi Semih Yılmaz, üniformasıyla gelerek şehit eşinin tabutuna sarıldı. Eşinin tabutunu öpüp başını koyan Yılmaz, "İzin aldık, gelecektik, vatan sağ olsun. Çok mu istedin, Sivas’ı?" diyerek gözyaşı döktü.

Videonun tamamı için:

Bu içeriklere de bakabilirsiniz

Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
26 Suç Kayıtlı Polis Katilinin Eski Arkadaşı Konuştu: "Belalı Bir Tipti, Biz 6-7 Suç Kaydı Var Sanıyorduk"
Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Katilinin Suç Makinesi Çıkmasına Gelen Tepkiler

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
23.09.2024

İçim parçalanıyor. Bu kader değil, kabul etmiyorum. Daha 20’li yaşlarında iki seven insanı ayıran bu ülkedeki adaletsizlik, otoritesizlik, boşvermişlik, kıymet vermemezlik. Savaşta ölmedi bu güzelim insan, baskında değil, operasyonda değil. Kimbilir kimin torpillisi iş bilmez, emirle yaşayan, lanet bir hukuksuzluğun yargı makamlarında oturan insanlar yüzünden öldü. Kötülük, suç, vahşet hep vardı hep olacak, ama buna doğru hükmü devlet verecek ki o zaman ilkel kabilelerden farkımız olsun. Bir an için düşünün aşık olduğunuz can parçanızın tabutuna sarıldığınızı. Öfkem dinmiyor, çok üzgünüm. 😔

23.09.2024

Orda burda ‘cennette kavuşacaklar’ temalı teselli yazıları görüyorum. Yapmayın allah aşkına, hiçbir cümle hafifletemez. Hiçbir cennet vaadi olanları sineye çektiremez. Bu hayatta cehennemi yaşadı o aile, yaşayacak. İyi niyetli de olsa bu tesellilerin gram faydası yok.

23.09.2024

allah rahmet eylesin ailesine sabırlar verin insallah yapan kişi çeker cezasinii

23.09.2024

Memleketimin; Ne dağındaki ağacı koruyabildiler Ne köyünde ki Narin’i mi Ne gencecik Doktorumuzu Askerimizi Polisimizi Öğretmenlerimizi koruyabildiler Tek korudukları makamları ve özel bankalarındaki milyon dolarları….

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ