Şehit Haberi Vermeye Giden Bir Askerin Ağzından O An Yaşananları Öğrenince Göz Yaşlarınızı Tutamayacaksınız

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şanlı bayrağı altında görevini yapan bir askerin ağzından, şehit ailelerine giden kara haberin nasıl verildiğini öğreneceğiz şimdi. Her satırda öyle bir acı var ki, insanın yüreğine ateş düşüyor. Şehitlerimizi saygı ve minnetle bir kez daha anıyoruz!

Tweetler: Sir Alex Cansin

Hakkın ödenmez şehidim! Vatan sana minnettar!

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
YORUMLAR
28.02.2020

Şehit haberlerinde emojiyi kadırır mısınız? Gülen surat atanları gördükçe elim ayağım titriyor sinirden. Neye gülüyorsunuz orospu çocukları?

29.02.2020

Daha önce bununla ilgili bir açıklama yapılmıştı. Emojiler eklendiği zaman otomatik atıyormuş her emojiye rasgele sayılarda diye. İnşallah öyledir:( Benim de gördükçe sinirlerim bozuluyor ama öyle olduğuna inanmak istiyorum..

28.02.2020

Bugunku 33 sehıt'ın bır tanesı de yengemın yıgenı. Adana Kadırlı'den. Allah rahmet eylesın cok zor bır durum .1988 de Kuzenımı Sehıt vermıstık Sıırt sırnak'ta .Çok yazılacak şey var ama bu kadarı ile kalsın sadece .Uzgunuz aglıyoruz . Gülen Surat Emojısıne tıklayan serefıszlerı de kınıyorum

28.02.2020

başımız sağolsun kardeşim :(

15.10.2018

onedio ve yorum yazan kişiler ''BUNA MI TAKILDIN'' DİYECEK ANCAK ... artık şu mk şeyini düzeltin bu tür milli duygular içeren şeylerin altına emojileri seçerek koyun mk yerinde pkklısı anasını siktiğimin soysuzu gülme emojisine tıklayacaksa ve ben buna ifrit olacaksam sikerim böyle paylaşımı!!!!

15.10.2018

Yoo cok doğru bir şeye takılmışsınız. İstedikleri zaman emojileri tümden kapatabiliyorlar. böyle içeriklerde kapanmalı.

TÜM YORUMLARI OKU (61)