Şehit Askerin Acı Haberi Gelince Patikadan Gidilen Evine Yol Açıldı

Ankara'dan geçici görevle gönderildiği Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde dün gece şehit olan 23 yaşındaki astsubay Mehmet Ali Dinç'in acı haberi Malatya'daki baba evine ulaştı. Şehidin ailesine ait olan evin patika yolu, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından iş makinaları ile açıldı...

Malatya'nın kenar semtlerinden Yeşiltepe'de bahçeli tek katlı bir evde oturan Dinç ailesine acı haber bu sabah sağlık görevlileri eşliğinde bildirildi.

Diyarbakır'a geçici görevle gittiğini ailesine söylememiş

Ailenin en büyük çocuğu olan şehit astsubay Mehmet Ali Dinç'in, 3'ü kız 5 kardeşi olduğu ve Diyarbakır'a geçici görevle gittiğini ailesine söylemediği öğrenildi.

Patikadan gidilen evine yol açıldı

3 yıllık astsubay Mehmet Ali Dinç'in şehit olduğu haberinin Malatya'ya ulaşması üzerine, şehidin ailesine ait olan evin patika yolu, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından iş makinaları ile açıldığı gözlendi.

Bekar olan şehit Astsubay Mehmet Ali Dinç'in baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları haberi alır almaz baba Ramazan Dinç'in evinde toplanmaya başladı.

Şehit astsubayın bugün ikinde namazından sonra düzenlenecek törenle Malatya Şehir Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.

Mikail Pelit / DHA

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.02.2016

astsubay ve uzman çavuşlarımıza iyi bakın Türk Milleti, gidecek yeri olmayan gençlerimiz devlet garantisinde iş istediği kızı ailesinden istemek için iyi bir maaş (?) ve gidecek yeri olmadığı için tsk ya sığınmış ateş parçası gibi vatan evlatları. koltuklarında ve pc başında götlerini sıcak koltuklarında büyü ten duyarlı sosyalistlerimiz için teker teker ölüyor. fakirlik , büyük yürekli insanların sınavıdır. Bu şehitlerimiz BLACK WATER gibi şirketlerde paralı asker olsalardı 20.000 $ maaşla çalışıp sorumlulukları olmayacaktı ama onlar bazı o.ç larının sıcak yerde yatmaları için ölmeyi seçti. Şehit evleri sıvasız oldukça asilleşiyor ve siz bunu hiç anlamayacaksınız.

Pasif Kullanıcı
17.02.2016

şehitlere minnettarız. belediyenin aq

17.02.2016

Allah şehidimize gani gani rahmet eylesin, o belediyenin de ...

TÜM YORUMLARI OKU (5)