Şehirler Arası Seyahat Kısıtlaması Geldi Mi? İşte Detaylar...

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası normal hayatımızda bir çok değişiklik yapılmıştı. Gelen bir çok yasak, kapanma ve tedbirlerin ardından son zamanlarda aşılanmayla birlikte bir umut doğdu. Fakat tekrardan artan vakalar yeni kısıtlamalara ve tam kapanmaya neden oldu. Bugün yapılan kabine toplantısında son durum değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Peki şehirlerarası kısıtlama var mı? Şehirler arası seyahat kısıtlamaları neler? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Şehirler Arası Seyahat Nasıl Olacak

Uçakla ve otobüsle seyahat seyahat yasak mı sorusu pek çok kişinin gündemini oluşturmaya devam ediyor. 17 günlük tam kapanma ile birlikte ilk araştırılan konular arasında yer alan otobüsle ve uçakla şehirlerarası seyahat yasak mı hususunda ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre şehirler arası seyahatlerin tamamı izne tabi olacaktır, Şehirler arası araçlar %50 ile çalışabilecektir.

Konaklama tesislerinde rezervasyonlar, sokağa çıkma kısıtlamaları için teşkil etmeyecektir. Konuyla ilgili detaylı açıklama, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile detaylandırılacak.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı